به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد با اشاره به اینکه مرکز گسترش در حوزه تولید فیلمهای صنعتی فعالیتهایی را انجام داده است، عنوان کرد: با اینکه مرکز گسترش بر ساخت فیلمهای صنعتی تمرکز نداشته است اما در بین آثار تولید شده در مرکز میتوان فیلمهای صنعتی و فناورانه را نیز پیدا کرد.
وی ادامه داد: در مرکز گسترش الویتبندی برای موضوعات مختلف وجود ندارد بنابراین ممکن است آثار صنعتیزیادی در تولیدات این مرکز نبینیم. با این حال اگر در میان طرحهای مختلف در زمینههای آئینی، ملی، مذهبی و... طرح صنعتی مناسبی هم وجود داشته باشد، حتما روی آنها کار میکنیم.
طباطبایینژاد در ادامه با تاکید بر اینکه جشنوارههای موضوعی میتواند بر توجه فیلمسازان و مدیران به موضوعات مختلف تاثیرگذار باشد، گفت: جشنوارههای موضوعی در صورت برگزاری مناسب، قطعا میتوانند در حوزهی مورد بحثشان تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال جشنوارهای مانند جشنواره فیلم فناوری و صنعتی زمانی میتواند تاثیری جدی و واقعی داشته باشد که مراجع ذیربط در تولید این آثار دخیل باشند.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همچنین یادآور شد: امروزه حامیان آثار فناوری و صنعتی، کارخانهها، مراکز تولید بزرگ و شرکتهای صنعتی معتبر هستند و جشنوارهای که به شکل تخصصی به تولیدات این حوزه میپردازد، باید پل ارتباطی میان این مراکز حمایتی و فیلمسازان فناوری و صنعتی باشد.
وی افزود: جشنواره فیلم فناوری و صنعتی با به وجود آوردن فضایی که شرکتها و کارخانههای بزرگ در آثار سینمایی کشور سرمایهگذاری کنند، قطعا میتواند موفقیت بزرگی به دست آورد.
طباطبایینژاد در پایان سخنانش با تاکید بر اینکه جشنوارههای موضوعی باید بر حوزه مورد بحث تاثیرگذار باشند، گفت: اگر جشنوارههای موضوعی تنها ویترین نمایش آثار تولید شده و رقابت فیلمسازان آنها باشند، حداقل تاثیرگذاری را دارند. این در حالی است که اگر مثلا جشنواره فیلم صنعتی بتواند شرکتها، کارخانجات و موسسات فناوری و صنعتی را به حمایت از سینما و فیلمساز دعوت کرده و فضایی را ایجاد کند که برای تولید در حوزه آثار صنعتی تشویق شوند، میتواند از اثرگذاری جدی برخوردار باشد.
نظر شما