طلاکاری ایوان حرم حضرت علی(ع) در خوزستان/ مدیریت مردمی در اربعین حسینی تقویت می شود

خبرگزاری شبستان: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان اظهار داشت: طلاکاری ایوان حرم حضرت علی(ع) نیازمند هماهنگی با طرف عراقی است که از روز جمعه جلسات مربوط به آن آغاز و تصمیمات لازم برای ادامه کار گرفته می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز،‌ حجت ‌الاسلام سید محمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، امروز(۱۴ دی) در گردهمایی فصلی مسئولان ستادهای بازسازی عتبات عالیات به برگزاری موفق مراسم پذیرایی از زائران اربعین حسینی در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: تلاش مردم و مسئولان باعث خلق چنین حماسه ماندگار و ارشمندی شد.

 

وی ضمن تشکر و قدردانی از مردم، مسئولان و موکب داران افزود: اتحاد و هماهنگی میان مسئولان استان در این موضوع ستودنی است و همچنین فعالیت موکب ‌داران و خیرینی که موکب ‌ها را حمایت کردند جای تقدیر دارد.

 

وی با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری بهتر مراسم اربعین حسینی و استقبال از زائران، در سال آتی، ادامه داد: برنامه ما این است که برای سال آینده تعداد مواکب را با مدیریت مردم افزایش دهیم به این صورت که مواکب ما از چهار ورودی استان تا نقطه صفر مرزی باید مستقر شوند.

 

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، خاطر نشان کرد: در این راستا نیاز به هماهنگی و نظارت بیشتر میان مردم و مسئولان داریم و از سوی دیگر باید مدیریت مردمی را در بحث خدمات دهی به زائران اربعین حسینی در سال آینده بیشتر تقویت کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه اربعین برای استان خوزستان از اهمیت بسزایی برخوردار است، بیان کرد: برای برگزاری بهتر مراسم اربعین و ارائه خدمات بهینه به زائران اربعین حسینی در صدصد هستیم نسبت به واگذاری مکان به مواکب، شناسنامه ‌دار کردن مواکب و ارتباط ستادها با موکب ‌داران در سال آتی اقدام کنیم.

 

وی بر ضرورت برگزاری جلسات متعدد ستادهای شهرستانی با موکب داران تاکید کرد و ازعان داشت: همچنین ستادها باید دقت کنند اگر اموالی از اربعین در دست ماست نمی ‌توانیم آن را جای دیگری استفاده کنیم و باید این امکانات و  اموال برای اربعین سال آینده نگهداری شوند.

 

موسوی با اشاره به اینکه ستاد عتبات عالیات مسئول اسکان، تغذیه زوار و جمع ‌آوری کمک ‌های مردمی در بحث اربعین حسینی است، افزود: به این ترتیب ستادهای شهرستانی باید نسبت به شناسایی خیرین، ثبت ‌نام آنها و پیگیری تهیه امکانات و تجهیزات برای مواکب را در برنامه خود داشته باشند.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود به پروژه ‌های ستاد بازسازی عتبات در خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: پروژه طلاکاری ایوان حرم حضرت علی(ع) که به دلایل فنی متوقف شده بود از سر گرفته می شود.

 

وی توضیح داد: این پروژه در سال ۸۹ به خوزستان واگذار شد و مردم استان 6 میلیارد تومان پول نقد و ۲۳ کیلوگرم طلا برای اجرای این پروژه اهدا کردند که با توجه به اینکه درصدی از پروژه انجام شد مابقی پول و طلا ها نگهداری شده است.

 

مسئول ستاد بازسازی  عتبات عالیات خوزستان، با اشاره به برگزاری جلسه ‌ای در ستاد مرکزی به منظور از سرگیری این پروژه، خاطر نشان کرد: نظر ما این است که خشت ‌های ایوان جدا شود و پس از مرمت زیرساخت طلاکاری ایوان، خشت ‌ها صورت گیرد.

 

وی اضافه کرد: ایوان و گلدسته ها روی هم حدود ۸۵۰ متر بوده و از آنجا که سایر استان ها نیز قصد مشارکت در این پروژه را دارند ممکن است گلدسته ها به استان دیگری واگذار شود.

 

حجت الاسلم موسوی گفت: بازسازی بخشی از ایوان نیازمند هماهنگی بیشتر با طرف عراقی است که از روز جمعه جلسات مربوط به آن آغاز و تصمیمات لازم نیز گرفته خواهد شد.

 

کد خبر 599072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha