نورالله صفی لو، دبیرسومین جشنواره شکوه شکیبایی در زنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان گفت: جشنواره شکوه شکیبایی برای سومین سال متوالی در استان زنجان به صورت ملی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه جشنواره شکوه شکیبایی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان برگزار می شود، گفت: این جشنواره با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور، دفتر نماینده ولی فقیه استان و استانداری و زینبیه اعظم زنجان برگزار می شود.
به گفته صفی لو این جشنواره که در بخشهای مقالهنویسی، شعر، داستان، دلنوشته فارسی و ترکی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه جشنواره شکوه شکیبایی از ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به جشنواره بین المللی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه جشنواره شکوه شکیبایی به صورت ملی برگزار می شود آثاری از کشورهای افغانستان در بخش شعر فارسی و پاکستان در بخش مقاله ارسال شده است.
دبیر جشنواره شکوه شکیبایی در استان زنجان با اشاره به اینکه اطلاع رسانی این جشنواره به صورت گسترده انجام شده است، ادامه داد: پراکندگی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره نشان از اطلاع کافی افراد از این جشنواره است.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه جشنواره شکوه شکیبایی سعی در ارائه الگو در سبک زندگی اسلامی است چرا که مشکلات امروز جامعه به جهت نبود الگو برای جوانان است.
وی به مساله صبر و ارتباط آن با این جشنواره اشاره کرد و یادآور شد: بسیاری از افراد حضرت زینب(سلام الله علیها) را تنها در واقعه عاشورا خلاصه می کنند در حالی که زندگی ایشان سراسر درس برای بشریت است.
این جشنواره با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور حسینی و گسترش فعالیتهای فرهنگی، هنری و مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومان به ویژه پیام آور عاشورا حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)، گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی هنری در زمینه سیره شخصیت و معارف حضرت زینب (سلام الله علیها) و کمک به انتشار گسترده آن اجرا می شود.
در نظر گرفتن زندگی و ابعاد مختلف شخصیت مادر عاشورا و اسوه مقاومت و شجاعت حضرت زینب (سلام الله علیها) و همچنین پیرامون ویژگیهای آن بانوی حماسهساز در پیوند با واقعه عاشورای حسینی و رویدادهای پس از آن از محورهای جشنواره است.
ابعاد شخصیتی و رفتاری حضرت زینب (سلام الله علیها)، جنبههای عرفانی حضرت زینب (سلام الله علیها)، نقش و جایگاه اجتماعی حضرت زینب (سلام الله علیها)، نگاه زیباشناختی حضرت (سلام الله علیها)، بصیرت، شجاعت و ظلمستیزی حضرت زینب (سلام الله علیها) و مدیریت جهادی و مسؤولیت پذیری حضرت زینب (سلام الله علیها) از دیگر محورهای این جشنواره ملی است.اموضوع جشنواره در چهار بخ مقاله نویسی، شعر، داستان و النوشته می باشد که به زیان فارسی و ترکی است.
نظر شما