«گمنامی» جزای نیکوکاران/شیوه برخورد مؤمن با اهانت کننده

خبرگزاری شبستان: با دیدن آیات بالای صفحه رنگ از چهره‌ام پرید. سرم داغ شده بود. بی‌اختیار اشک در چشمانم حلقه زد. در بالای صفحه آیات ۱۰۹ به بعد سوره صافات جلوه‌گری می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، توزیع پوستر مسابقه کتابخوانی «سلام بر ابراهیم»و اطلاع رسانی آن از طریق همه کانال ها و گروه های متشکل از بچه های مسجدی کرمان انجام شده است و مهلت شرکت در این مسابقه ۳۰ دی ماه جاری و زمان قرعه کشی هم ۱۲ بهمن، سالروز ورود امام(ره)به میهن اعلام شده است.

 

 

علاقه مندان می توانند فایل کتاب و سوالات مسابقه بزرگ کشوری «سلام بر ابرهیم» زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی را از طریق  http://www.farsmasajed.ir دانلود و جهت شرکت در این مسابقه پاسخ سئوالات را در قالب عدد 12 رقمی به همراه نام و نام خانوادگی و نام استان به شماره 10008940711 پیامک کنند.

 

 

این مسابقه که توسط دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس در حال برگزاری است، با استقبال بسیار خوبی تاکنون مواجه شده است.

 

شیوه برخورد با توهین کننده

 

در صفحه ۱۰۵ کتاب سلام بر ابراهیم چنین آمده است: ...با موتور به سمت میدان آزادی می رفتیم که ابراهیم را برای عزیمت به سوی جبهه به ترمینال غرب برسانیم.در راه، یک ماشین مدل بالا از کنار ما رد شد و خانمی که کنار راننده نشسته بود و حجاب درستی نداشت، نگاهی به ابراهیم انداخت و حرف زشتی زد.

 

 

ابراهیم گرفت: سریع برو دنبالش. من هم با سرعت به سمت ماشین رفتم و اشاره کردیم بیا بغل، با خودم گفت: این دفعه دیگه یک دعوای حسابی را می بینیم. اتومبیل کنار خیابان ایستاد. ما هم کنار  راننده ایستادیم. منتظر برخورد ابراهیم بودم اما او همینطور که روی موتور نشسته بود با راننده سلام و احوالپرسی گرمی کرد.

 

راننده که تیپ ظاهری ما و برخورد خانمش را دیده بود توقع چنین سلام و علیکی نداشت. بعد از جواب سلام به ابراهیم گفت: چی شده آقا؟ ابراهیم گفت: من خیلی معذرت می خوام. خانم شما فحش بدی به من و همه ریش دارها داد. می خوام بدونم که...

 

راننده که توقع چنین برخورد خوبی را نداشت حرف ابراهیم را قطع کرد و گفت: خانم بنده غلط کرد، بیجا کرد. ابراهیم گفت: نه آقا اینطوری صحبت نکن. من فقط می خوام بدونم حقی از ایشون گردن بنده است یا من کار نادرستی کردم که با من اینطور برخورد کردن. راننده که فکر نمی کرد ما اینگونه برخورد کنیم پیاده شد صورت ابراهیم را بوسید و گفت: نه دوست عزیز شما هیچ خطائی نکردی ما اشتباه کردیم.

 

ماجرای نامگذاری کتاب

 

در صفحه ۲۲۱ که در حقیقت از صفحات پایانی کتاب است، درباره انتخاب نام این کتاب آمده است:

 

« قرآن را برداشتم. در دلم گفتم: خدایا این کار برای بنده صالح و گمنام تو بوده. می‌خواهم در مورد نام این مجموعه نظر قرآن را جویا شوم. بعد ادامه دادم: تا اینجای کار همه‌اش لطف تو بوده. من نه ابراهیم را دیده بودم و نه سن و سالم می‌خورد که به جبهه بروم. اما همه گونه محبت خود را شامل ما کردی تا این مجموعه تهیه شود.

 

خدایا من نه استخاره بلد هستم نه می‌توانم مفهوم آیات را درست برداشت کنم. بعد بسم الله گفتم. سوره حمد را خواندم و قرآن را باز کردم. آن را روی میز گذاشتم. صفحه‌ای که باز شده بود را با دقت نگاه کردم. با دیدن آیات بالای صفحه رنگ از چهره‌ام پرید. سرم داغ شده بود. بی‌اختیار اشک در چشمانم حلقه زد. در بالای صفحه آیات ۱۰۹ به بعد سوره صافات جلوه‌گری می‌کرد که می‌فرماید: سلام بر ابراهیم، اینگونه نیکوکاران را جزا می‌دهیم به درستی که او از بندگان مومن ما بود.»

 

ابراهیم هادی در 22 بهمن سال 61 در جبهه ها جاوید الاثر شد و دیگر کسی او را ندید.

 

 

 

 

کد خبر 598699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha