به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست جشنواره علمی و فرهنگی ایران ساخت با حضور پرویز کرمی دبیر کل جشنواره، ناصر فیض، دبیر بخش شعر و ادبیات و حسین پارسایی دبیر اجرایی و دبیران بخش های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری امروز یکشنبه 12 دی ماه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
حسین پارسایی، دبیر اجرایی جشنواره علمی فرهنگی ایران ساخت در این نشست گفت: این جشنواره با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شعار فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی با هدف حمایت از تولیدات دانش بنیان ساخت ایران از 16-18 دی ماه در تهران برگزار می شود.
حسین پارسایی درباره حامیان جشنواره ایران ساخت گفت: سازمان صدا و سیما، شهرداری تهران، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، وزارت ارشاد، خانه هنرمندان، روزنامه جام جم، دی جی کالا، آپارات و سازمان هنری رسانه ای اوج با ما همکاری کردند.
وی تصریح کرد: مراسم افتتاحیه جشنواره علمی و فرهنگی ایران ساخت ساعت 16 روز 15 دی ماه در خانه هنرمندان با برگزاری برنامه های شب شعر، کارگاه های آموزشی و فیلم برپا می شود.
شهرام بابایی، مدیر اجرایی بخش تجسمی در این نشست گفت: آثار هنری که سفارش داده می شود هیچ وقت غیر هنری تلقی نمی شود و حرفی برای گفتن دارند.
وی افزود: هدف جشنواره که با هدف فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی است در داوری در حوزه هنرهای تجسمی با مشکلی برخوردیم خیلی خوب است که آن را بسط بدهیم ما در بحث حمایت از کالاهای ایرانی نکته ای نبود ولی وقتی دانش بنیان به وسط می آمد در هنر تجسمی باید قبلش یک کارگاه آموزشی می گذاشتیم و نمونه کار می دادیمکه بر اساس آن آثار تولید می شد آثار خوبی به دبیرخانه آمد، آثار آثار عالی بود.
بابایی تصریح کرد: ما در تاریخ 16 دی ماه 2 ورک شاپ طراحی و طراحی پوستر را برگزار می کنیم، مجموعه آثار تولیدی در کارگاه ها در معرض نمایش قرار می گیرد.
علی خانی زاده، دبیر بخش دیجیتال در این نشست گفت: در بخش رسانه های دیجیتال، رسانه های دیجیتال سبقه اش نسبت به ادبیات و هنرهای تجسمی جدیدتر است. ما باید یک سری اطلاعاتی را به شرکت کنندگان می دادیم برای سال اول استانداردهایی که با شعار جشنواره تطبیق داده می شود غیر از 23 اثر 123 اثر توسط به مرحله داوری آمد، خیلی هم سخت گیرانه عمل کردیم. در برخی آثار، آثار قوی هم بودند و این عرصه را بازتر کرد برای آنها که نوپاتر هستند مجموعا 8 اثر بر اساس هیئت داوران انتخاب شد.
امیرحسین متین ایزدی، دبیر اجرایی بنیاد بازی های رایانه ای درباره کیفیت ارسالی آثار به دبیرخانه بخش بازی های رایانه ای گفت: ما با 85 اثر روبرو بودیم که 10 تای آنها با اهداف جشنواره همراه نبود. در بنیاد شورای کارشناسی تشکیل شد که دنبال 3 مصداق بگردیم، بازی هایی که به بازنمای فرهنگ و سنت ایرانی بازی هایی که مردم را به استفاده از محصولات فرهنگی ترغیب کند و بازی هایی که ایران ساخت هستند باشد، با رویکرد امتیازدهی به آثار برخورد کردند و 6 نامزد انتخاب شدند.
افشین اسدزاده، دبیر بخش دیداری و شنیداری در این نشست نیز گفت: 796 اثر بخش زیادی مرتبط بود که داوری شدند، تیم داوری تیم بسیار خوبی بودند.
نظر شما