به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمدهادی معیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، امروز(12 دی) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر این دانشگاه گفت: در بخش امور پژوهشی، در یکسال اخیر تصویب و پیشنهاد 133 عنوان طرح تحقیقاتی داخلی، تصویب 106 مورد گزارش نهایی طرح های تحقیقاتی، بررسی مستندات اعتبار ویژه پژوهشی اساتید شامل 180 پرونده، حمایت مالی از پایان نامه دانشجویان دکتری 117 مورد و دانشجویان کارشناسی ارشد 279 مورد و همچنین حمایت از برگزاری یک مورد همایش ملی انجام شده است.
وی با اشاره به فعالیت های مدیریت امور فناوری و ارتباط با صنعت، افزود: در این بخش 10 طرح تحقیقاتی سفارشی به اتمام رسیده و 19 طرح تحقیقاتی سفارشی نیز مصوب شد.
معیری با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت باید از وضعیت کنونی خارج شود، گفت: برای همین مسئله نشست های مختلفی با دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی برگزار شد و در نهایت هم تفاهم نامه های متعددی از جمله با شرکت آب منطقه ای، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اداره کل استاندارد و ... منعقد شده است.
وی با اشاره به توان علمی اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه، بیان کرد: طرح سند آمایش استان و طرح ملی مدیریت جامع حوضه های آبخیز کشور توسط پژوهشگران این دانشگاه تهیه و تدوین شده است.
معیری به برگزاری استارت آپ های تخصصی هم اشاره کرد و گفت: استارت آپ تخصصی در هفته پژوهش سال گذشته برگزار شد و مورد استقبال قرار گرفت برای همین امسال هم برگزاری آن را در دستور کار قرار دادیم و در نهایت هم گروه ها و نفرات برتر را به مرکز رشد، پارک علم و فناوری و فنی و حرفه ای معرفی کردیم تا ایده های آنان به پدیده تبدیل شود.
وی با اشاره به تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، افزود: خرید و راه اندازی دستگاه خشک کن انجماد با 1.53 میلیارد ریال اعتبار و عقد قرارداد برای خرید دستگاه FTIR با مبلغ 2.4 میلیارد ریال و هم چنین عقد قرارداد برای خرید 145 دستگاه آزمایشگاهی با اعتبار 4.3 میلیارد ریال از جمله اقداماتی است که برای تجهیز این آزمایشگاه انجام شده است.
معیری گفت: خرید دستگاه ها و تجهیزات های تک و گران قیمت باید به تصویب شورایی که هر گروهی در آن نماینده دارد، برسد.
نظر شما