تفاهم  همکاری پژوهشگاه با دانشگاه ادیان و مذاهب قم

خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم با محورهایی همچون زمینه سازی برای وحدت شیعه و سنی به امضاء رسید.

به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم، در دفتر ریاست پژوهشگاه به امضاء رسید.

 

دکتر قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی طی سخنانی پیش از امضا این تفاهم نامه گفت: پژوهشگاه یک سازمان پژوهشی است که به دلیل ساختار و توانمندی هایش واقعا ظرفیت فوق العاده ای برای جمهوری اسلامی در عرصه های بین المللی و حوزه علوم انسانی و تمدن فرهنگی دارد.

 

قبادی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت های خوبی برای همکاری پژوهشگاه و دانشگاه ادیان و مذاهب وجود دارد، بطور مثال هراندازه که بتوانیم در حوزه وحدت شیعه و سنی گام برداریم هم به انسجام ملی کمک کرده ایم؛ هم به تقویت و گسترش فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی.

 

وی به ظرفیت بالای مرکز اسناد فرهنگی آسیا و حوزه مطالعات زنان اشاره کرد و خواهان عملیاتی سازی زمینه های همکاری طرفین در اسرع وقت شد.

 

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به ارتباط این دانشگاه با دانشگاه های مهم دنیا اشاره کرد و گفت: ما تعامل خوبی با دانشگاه های معتبر دنیا از قاره های مختلف داریم و دوره های ۱۵ روزه شناخت اسلام و تشیع را در قم برگزار می کنیم. در رشته های مختلف زنان هم فعالیت خوبی داریم و می توانیم از تجربیات پژوهشگاه که از مراکز بزرگ و شناخته شده علوم انسانی است نیز استفاده کنیم.

 

حجت‌الاسلام نواب تأکید کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب دانشگاه تحصیلات تکمیلی و پژوهش محور است و بطور میانگین سالی ۴۰ کتاب در مورد ادیان مختلف منتشر می کند اما متأسفانه در ایران کتاب های مربوط به ادیان کم است که باید برخی عقب ماندگی های تاریخی مان را در این زمینه با تحقیق و پژوهش های بیشتر جبران کنیم.


در ادامه مراسم حجت‌الاسلام حدادی، رئییس دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر سید سجاد علم الهدی، معاون پژوهشی و تحصیلات پژوهشی پژوهشگاه، دکتر سیدرحیم ربانی زاده، معاون اداری، مالی و منابع انسانی پژوهشگاه، اشرف بروجردی، معاون فرهنگی_اجتماعی پژوهشگاه، دکتر ناهید مؤیدحکمت، رئیس پژوهشکده مطالعات اجتماعی، دکتر مریم قبادی، رئیس پژوهشکده حکمت معاصر، دکتر مریم صانع پور، مدیرگروه پژوهشی مطالعات زنان نیز هر کدام به اختصار در خصوص زمینه های همکاری طرفین توضیحاتی ارائه کردند تا در خاتمه مراسم نیز رسما تفاهم نامه به امضاء طرفین برسد.

کد خبر 598331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha