به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سنندج، طالب محمدی معاون پژوهشی آموزش و پرودش استان کردستان امروز(11دی) در همایش تجلیل ازمعلمان پژوهنده و دانش آموزان پژوهشگر استان که در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد،گفت: یکی از فعالیت هایی که در سند تحول نظام تعلیم و تربیت به ان اهمیت داده شده، پررنگ تر شدن فعالیت های پژوهشی در کلاس درس و مدرسه است و این فعالیت ها ارتقای کیفیت آموزشی را به همراه دارد.
وی افزود: پژوهش در بطن همه کارها قرار دارد زیرا که خواستگاه اصلی پژوهش، پرورش تفکر و تعقل است و خواستگاه تفکر نیز آموزش و پرورش است.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت فرهنگ پژوهش اظهار داشت: فرهنگ پژوهشی به این معنی است که هر کاری را که انجام می دهیم باید با تفکر و تعقل باشد، تا باعث نوآوری در کارهای پژوهشی شود.
وی افزود: برنامه های آموزشی در مدارس بیشتر از گذشته باید با شتاب زیادتری به سوی کار و فعالیتهای پژوهشی حرکت کند.
محمدی در ادامه ،تصریح کرد: در آموزش و پرورش اقدامات بسیار خوبی در زمینه پژوهش آنجام شده که عبارت از ایجاد پژوهش سراهای تعلیم و تربیت، ایجاد دانش سراهای دانش آموزی و قرار دادن واحدهای درسی پژوهشی برای دانش آموزان از جمله آنها بوده است.
وی افزود: در حوزه دانش آموزی نیز فعالیت های پژوهشی خوب از جمله برگزاری جشنواره های جابربن حیان ،نوجوان خوارزمی ،جوان خورزمی و طرح شاهد انجام شده است ،که این گونه جشنواره ها در راستای فعالیت های پژوهشی دانش آموزان تاثیر گذار بوده است.
معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان کردستان در پایان خاطرنشان کرد: دانش آموزان را باید از فضاهای آموزش های خشک کلاسی و شیوه های سخنرانی یک جانبه به سمت آموزش های دانش آموز محور، فعال و شیوه های تحقیق و پژوهش بیشتر از گذشته سوق دهیم.
گفتنی است، در ادامه این همایش از تعدادی از معلمان پژوهنده و دانش آموزان پژوهشگراستان با دادن لوح تقدیر وهدایایی تجلیل شد.
نظر شما