به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، رحمتالله حافظی، رییس کمیسیون سلامت و بهداشت شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری امروز با اشاره به گزارش حسابرسی شهرداری تهران گفت: ساختار و ترکیب بودجه نارسایی های بسیاری دارد که با اصلاح آن بسیاری از مشکلات کاهش می یابد.
حافظی سقف افسارگسیخته را یکی از مشکلات اصلی بودجه عنوان کرد و افزود: برخی اصرار می کنند سقف بودجه را افزایش دهند.
رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران درباره درآمدهای پایدار شهری نیز گفت: شهر تهران می تواند شش هزار میلیارد تومان درآمد پایدار کسب کنند.
وی ادامه داد: در تبصرههای بودجه هر سال اعداد و ارقام نجومی فراتر از سقف بودجه تصویب می شود که مازاد بر نیاز شهر است.
حافظی با بیان اینکه بودجه امسال 17 هزار و 800 میلیارد تومان تصویب شده بود، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در تبصره ها 20 هزار میلیارد تومان دیگر مازاد بر بودجه سال 95 تصویب شد یعنی بودجه امسال شهر تهران 37 هزار و 800 میلیارد تومان بسته شد.
وی با اشاره به ظرفیت شش هزار میلیارد تومانی درآمد پایدار تهران گفت: برای دریافت بودجه 37 هزار میلیارد تومانی ظرفیت های زیستی و ساختار و سکونت شهر تخریب می شود.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران به فروش تراکم و دریافت عوارض در بودجه سنواتی شهرداری تهران گفت: سال 93 حدود 15 هزار و 845 میلیارد تومان شهرداری بودجه داشت که 48 درصد آن بر اساس تغییر کاربری، عوارض مازاد و فروش تراکم پیش بینی شده بود.
حافظی افزود: 42 درصد از بودجه 17 هزار و 219 میلیارد تومانی شهرداری تهران در سال 94 بر اساس تغییر کاربری و فروش تراکم بوده است.
رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: 44 درصد بودجه 17 هزار و 800 میلیارد تومانی تهران در سال 95 نیز بر اساس تغییر کاربری و فروش تراکم پیشبینی شده است که این موضوع بیانگر ناکارآمدی مدیریت شهری است.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه به گزارش تلفیق صورت های مالی سال 90 اشاره کرد و افزود: گزارش اولیه در 400 صفحه توسط حسابرسان ارایه شد و پس از رویت مسئولان شهرداری 160 صفحه از آن کم شد و سرانجام پس از بررسی این گزارش به 69 صفحه کاهش پیدا کرد.
حافظی با بیان اینکه گزارش تلفیق صورتهای مالی سال 90 در اختیار خبرنگاران و مردم قرار می گیرد، ادامه داد: شهرداری رسانه های زیادی دارد و می تواند در قالب آن این گزارش را در اختیار مردم قرار دهد.
وی تصریح کرد: با در اختیار قرار دادن گزارش تلفیق صورت های مالی سال 90 به مردم شهرداری حداقل خود را به پاسخگویی به مردم موظف کند.
وی در ادامه با اشاره به توییت اخیرش درباره فشار قالیباف به تغییر فرمانده راهور تهران اظهار داشت: طبق قانون الحاق سه تبصرهای که در سال 69 تصویب شده و در تبصره های مختلف آن مقرر شده نیروی انتظامی تهران بزرگ با شهرداری هماهنگ باشد.
وی با اشاره به تبصرههای قانون الحاقی گفت: بر اساس تبصرههای این قانون ناجا موظف است تا کلیه امور راهنمایی و رانندگی را برابر برنامهها و سیاستهای شهرداری اجرایی کند و شهرداری نیز ملزم به تأمین تجهیزات آنها است.
حافظی با اشاره به تبصره 3 قانون الحاقی اظهار داشت: در این تبصره به نقش شهردار درباره نحوه عزل و نصب رییس پلیس راهور اشاره شده است و بر اساس ماده 10 این قانون انتصاب و عزل رییس پلیس راهور توسط فرمانده ناجا و با هماهنگی شهرداری تهران انجام میشود و در صورت اختلافنظر تصمیم وزیر کشور ملاک عمل خواهد بود.
رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه دوستان در نیروی انتظامی عنوان میکنند این سازمان ساختار مستقل دارد و خودش تصمیم میگیرد، تصریح کرد: بر اساس قانون، پلیس راهور باید با هماهنگی شهرداری اقدام کند و موضعگیری دوستان از چهارچوب تعاریف قانونی خارج است.
وی درباره جمله فشار قالیباف به فرمانده ناجا، توضیح داد: در خصوص استفاده از کلمه فشار همچنان تاکید و اصرار دارم چرا که با فشار قالیباف جابجایی رخ داده است و اگر نیاز باشد در مراجع قضایی پاسخگو باشم ادله خود را در آن زمان عنوان میکنم.
وی در ادامه در پاسخ به برخی انتقادات درباره توییت وی مبنی بر عزل رییس پلیس راهور تهران و نقش فشار قالیباف اظهار داشت: بر اساس قانون باید اختلاف پلیس راهور و شهرداری از طریق وزارت کشور حل شود که ظاهرا در اجرای طرح LEZ که میتوانست گامی برای کاهش آلودگی هوا باشد، اختلافی ایجاد شد که این موضوع میتوانست با تفاهم حل و فصل شود.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به عزل پلیس راهور تهران اظهار داشت: پلیس همراهی لازم را در این زمینه داشته است این در حالی است که ما انتظار داریم به جای برخورد قهری با برگزاری جلسات کارشناسی اختلافات و مسایل حل و فصل شود.
حافظی در ادامه با اشاره به ورود 430 هزار دستگاه کاربراتوری به کشور گفت: این آخرین محموله ای است که وارد کشور شده است و اصرار داریم پلاک نشوند و این یک مطالبه اجتماعی است.
حافظی با بیان اینکه هر موتور کاربراتوری معادل 8 خودروی استاندارد یورو2 آلودگی ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: اگر مسئولان ذیربط خط تولیدی در اختیار جوانان توانمند قرار دهند موتورهای برقی استاندارد و مناسبی در داخل کشور تولید خواهند کرد.
حافظی با اشاره به مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تولید موتورهای برقی تصریح کرد: در بودجه سال جاری 10 میلیارد تومان برای تولید موتورهای برقی پیش بینی کرده ایم که هنوز جذب نشده است.
رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: سال گذشته نیز 40 میلیارد تومان برای تولید موتورسیکلت های برقی پیش بینی کردیم که متاسفانه جذب نشد.
نظر شما