به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، حجتالاسلام علیرضا پناهیان، عضو شورای عالی تبلیغ حوزههای علمیه سراسر کشور در دومین همایش آموزشی ائمه جماعات دستگاههای اجرایی مشهد مقدس که در اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: لذتبخش ترین جلسات برای من، جلساتی است که اهل علم، طلاب و اساتید در آن حضور دارند.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه، عالیترین نظام علمی در سطح جهان است، ادامه داد: بهترین سخنرانی مانند یک بشکه ۲۲۰ لیتری آب بوده که یک دفعه سرازیر میشود، اما سخنرانیهای کوتاهی که در نماز جماعت انجام میشود، مانند قطره چکانی است که سنگ را سوراخ میکند.
حجتالاسلام پناهیان با بیان اینکه حل مشکلات جامعه در دست طلاب و علمای حوزه علمیه قرار دارد زیرا آن ها هستند که باید اسلام را درست به مردم معرفی کنند، ابراز کرد: امام خمینی(رحمه الله علیه) میفرمایند اسلام را غلط بین مردم جا انداختند، متأسفانه ما هماکنون نیز داریم، اسلام را غلط به مردم معرفی میکنیم.
عضو شورای عالی تبلیغ حوزههای علمیه سراسر کشور تصریح کرد: قطعاً اگر اسلام درست معرفی شود، مردم سیاسی خواهند شد و مسئولان خوب سیاسی را انتخاب میکنند و در نتیجه ۹۰ درصد مشکلات حل میشود.
وی با تأکید بر اینکه باید اسلام را همانطور که هست، معرفی کنیم، عنوان کرد: ایراد ما این است که دین را بد تبلیغ کردهایم، اگر تاریخ اسلام را مطالعه کنیم، متوجه خواهیم شد که اسلام، دین سیاست است.
جتالاسلام پناهیان گفت: قطعاً اگر اسلام درست معرفی میشد، این همه بدحجابی در جامعه مشاهده نمیشد، زمانی که یک فرد سیاسی برای اینکه رأی بیاورد، کمی بیحجابی را رونق میدهد، نتیجه این است که سیاست و دیانت با هم یکی نشده و خوب معرفی نشده است.
عضو شورای عالی تبلیغ حوزههای علمیه سراسر کشور با تأکید بر اینکه هدف اصلی پیامبر(صلی الله علیه و آله) سیاست بود نه اخلاق، اظهار کرد: ایشان فرمودهاند من رسول رحمت و حماسه هستم، مبعوث نشدم که به زراعت بپردازم، بلکه مبعوث شدم که سلاطین بد جهان را از بین ببرم.
وی اضافه کرد: این در حالی است که دین را بهعنوان دین اخلاق معرفی کردیم، در صورتی که بزرگترین و ارزشمندترین اخلاق، تبرّی از دشمن، خدمت به مردم و ولایتمداری است.
حجتالاسلام پناهیان در ادامه با بیان اینکه باید سامری امت را بشناسیم، ابراز کرد: هر ملتی یک سامری دارد که با تزویر، جامعه را از مسیر واقعی خود منحرف میکند.
عضو شورای عالی تبلیغ حوزههای علمیه سراسر کشور یادآور شد: پیامبر(صلی الله علیه و آله) اولین اقدامی که برای مدینه کردند، این بود که ۱۲ نفر را بهعنوان حاکم و مأمور برای این شهر مشخص کردند، ایشان ابتدا به دنبال قدرت بودند زیرا بدون قدرت نمیتوان مسجد را مدیریت کرده و کارهای اخلاقی دیگر را انجام داد.
وی با اشاره به ایام مذاکرات، عنوان کرد: امیرالمؤمنین(علیه السلام) در ماجرای حکمیت ابوموسی فرمودند عقل و تجربه را زیر پا مگذار، زیرا اگر زیر پا بگذاری شقی هستی، تیم مذاکره کننده ما نیز در مذاکره با آمریکا باید از تجربه و عقل خود استفاده کنند.
نظر شما