اقناع فطری و فکری مردم به روش فرهنگی هنری برای تحقق اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان: اقناع فطری و فکری مردم به روش فرهنگی هنری و بهره گیری از ظرفیت رسانه ای مهمترین شاهراه موفقیت در گفتمان سازی اقتصادی مقاومتی است.

خبرگزاری شبستان-اصفهان:

کمیته گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی زیر نظر ستاد اقتصاد مقاومتی همانند کل کشور در شهرستان تیران و کرون نیز تشکیل جلسه داده و برنامه ریزی و فرآیندهایی را تدوین کرده است که دیدگاه اعضای این کمیته در جلسه ای تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.

 

بدون گفتمان سازی و فرهنگسازی، تحقق اقتصاد مقاومتی دشوار است

صادق صالحی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تیران و کرون و رئیس کمیته گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه باید مشارکت عمومی برای اجرای این سیاست مهم اقتصادی جلب شود، گفت: اقتصاد مقاومتی سیاست موثر و کارآمد است که اجرای آن در کشور نیازمند جلب مشارکت مردمی و همکاری برای اجرای آن است.

 

وی افزود: اصلاح الگوی مصرف، جلوگیری از اسراف در زندگی، تقویت روحیه کار و تلاش، تقویت خلاقیت و جهت دهی به تولیدات روز، ارائه الگوهای صحیح اقتصادی و رونق بازار تولیدات داخلی از موضوع ها و سرفصل های مهم در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

 

صالحی با انتقاد از وضعیت مصرف نادرست کالا و خوراکی در کشور، تصریح کرد: اگر الگوی مصرف مردم در کشور بهبود یابد وضعیت اقتصادی کشور نیز بهبود می یابد که در این خصوص جز از راه فرهنگی برای توجیح افراد و ترویج فرهنگ های صحیح راهکار دیگر موثر نیست.

 

وی ادامه داد: باید رسانه ها، اهالی فرهنگ و هنر و افراد صاحب نفوذ مانند معلمان، روحانیون و معتمدین به این موضوع مهم بپردازند و فرهنگ های صحیح مصرف را ارائه و نشان دهند که ظرفیت های هنری، فرهنگی و رسانه ای شهرستان برای این کار دعوت و از نظرات و ظرفیت های آن ها استفاده می شود که البته باید برنامه ها و تولیدهای آن ها مورد حمایت در سطح شهرستانی قرار گیرد.

 

وی افزود: با چینن برنامه هایی شاهد تغییر رفتار و تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در سایر سرفصل ها خواهیم بود که اگر با اقناع فکری و فطری مردم پیش برویم شاهد نتایج موثر در آینده هستیم.

 

غفلت از بهره گیری از صنعت های جدید تولید و خرید کالای ایرانی

جواد دادخواه، رئیس اتاق اصناف شهرستان تیران و کرون با اشاره به بخش تولید شهرستان تیران و کرون گفت: فعالیت های تولیدی خوبی در بخش صنعت، کشاورزی، تولیدات فرهنگی و هنری، دامداری و دامپروری انجام می شود اما از صنعت های جدید مانند صنعت بسته بندی و برند سازی بهره گرفته نمی شود.

 

وی افزود: عرضه سنتی محصولات تولیدی مانع از رشد و پیشرفت اقتصادی می شود و موجب تقویت بازار تولید و اشتغال شهرستان نمی شود که این موضوع نیازمند توجیه تولید کنندگان و ورود افرادی به بخش تولید و بسته بندی است.

 

دادخواه عدم توجه به تولیدات بومی و داخلی و تمرکز بر خرید کالاهای خارجی را آسیب جدی برای بخش تولید داسنت و تصریح کرد: باید کیفیت در تولیدات داخلی افزایش یابد اما برخی از کالاهای ایرانی از نظر کیفیت از جایگاه خوبی برخوردار هستند اما در انتخاب برخی افراد و فروشندگان دچار مشکل می شوند و کالای خارجی عرضه و مورد توجه است.

 

وی افزود: فروش جنس قاچاق که تهدیدی جدی برای بخش تولید است که در این خصوص با همکاری کمیته مبارزه با قاچاق کالا شهرستان تذکرهای لازم برای عدم فروش کالای قاچاق به اصناف داده شده و در صورت مشاهده عرضه جنش قاچاق بر اساس قانون با فروشنده برخورد می شود.

 

معرفی الگوهای صحیح کشاورزی و دامداری به کشاورزان و دامداران

محسن حاج عابدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون با اشاره به ظرفیت های کشاورزی شهرستان گفت: شهرستان تیران و کرون فرصت مناسبی برای فعالیت کشاورزی و عرصه های دیگر مانند دامداری و دامپروری دارد اما استفاده از تکنولوژی و صنعت های تکمیلی مانند صنعت بسته بندی مورد غفلت قرار گرفته است.

 

وی افزود: معرفی الگوهای صحیح کشاورزی و دامداری به کشاورزان و دامداران با برگزاری بازدید های علمی از مراکز نوین کشاورزی، دامداری و دامپروری و همچنین نمایشگاه های عرضه دستگاه ها انجام شده است.

 

حمایت از تولیدهای فرهنگی هنری گامی اساسی در ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی

هنرمندان شهرستان تیران و کرون با اعلام آمادگی برای تولید برنامه ها و کارهای فرهنگی و هنری در راستای گفتمان اقتصاد مقاومتی، خواستار حمایت از تولیدهای فرهنگی هنری هستند.

 

اگر نمایشگاهی از آثار هنرمندان با موضوعات اقتصادی مانند اصلاح الگوی مصرف، اجرای تئاتر و برنامه های نمایشی باشیم نتایج آن را در فرهنگ سازی و گسترش فرهنگ های صحیح اقتصادی می بینیم.

 

کد خبر 597964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha