حمزه زارعی، مدیر کمیته امداد امام خمینی رحمه الله شهرستان ساوه با اشاره به فعالیت های گسترده کمیته امداد در راستای ترویج فریضه الهی زکات در جامعه و همچنین جمع آوری زکات به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: زکات به عنوان یک فریضه الهی باید در جامعه نهادینه شود و افراد جامعه باید بیش از پیش با این مهم آشنا و به آن عمل کنند.
وی با اشاره جمع آوری بیش از دو میلیارد ریال زکات در شهرستان ساوه، افزود: طی نه ماهه سال جاری دو میلیارد و 586 میلیون ریال زکات در این شهرستان ساوه جمع آوری شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه پرداخت زکات سبب کاهش فقر در جامعه و همچنین پاکی مال می شود، ادامه داد: رویکرد اصلی زکات، کمک به مستضعفان، محرومین و نیازمندان است که این مهم با فرهنگ سازی و ترویج این فریضه در جامعه نهادینه می شود.
زارعی با اشاره به اینکه اگر زکات اموال به موقع پرداخت شود بیشتر مشکلات اقتصای، فواصل طبقاتی و نیازهای مستمندان برطرف خواهد شد، ادامه داد: زکات پرداخت شده جهت عمران و آبادانی روستا ها و مناطق محروم هزینه می شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی رحمه الله شهرستان ساوه با اشاره به جمع آوری زکات در 9 ماهه سال جاری بیان کرد: در مدت مشابه سال گذشته این میزان زکات دو میلیارد ریال بوده و با توجه به ظرفیتهایی که در عرصه صنعت و کشاورزی وجود دارد باید تلاش بیشتری به منظور حضور فعالان صنعت گران و کشاورزان در حوزه فقرزدایی و محرومیت وجود داشته باشد.
وی همچنین به ثمرات پرداخت زکات در جامعه اشاره کرد و گفت: یاری و مساعدت روحانیان در ترویج فرهنگ زکات و بیان سخنانی در رابطه با اهمیت این فریضه الهی سبب جمعآوری این میزان زکات شده و امیدواریم با حضور در بین مردم و تبلیغ چهره به چهره با احیای این واجب الهی شاهد کاهش فقر و محرومیت در جامعه باشیم.
زارعی با بیان اینکه ۶۰ درصد درآمد زکات برای نیازمندان و رفع مشکلات آن ها و ۴۰ درصد برای اجرای پروژههای عمرانی عامالمنفعه متناسب با نیات زکات دهندگان استفاده میشود، افزود: باید آثار و برکات فریضه الهی زکات در جهت نمایان شود و زکات جمع آوری شده در راستای از بین رفتن فقر و رفع مشکلات نیازمندان هزینه شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی رحمه الله شهرستان ساوه در ادامه به دیگر فعالیت های کمیته امداد این شهرستان در راستای محرومیت زدایی و دستگیری از محرومین اشاره کرد و گفت: برگزاری کلاس های آموزشی و فرهنگی و همچنین ایجاد اشتغال و تامین جهیزیه برای نوعروسان از دیگر فعالیت های این نهاد است.
وی با اشاره به ایجاد انگیزه وتقویت روحیه کار وکار آفرینی و آمادگی جهت انجام آموزش و اجرای طرح های اشتغال از اولویت های حوزه اشتغال در کمیته امداد است، ادامه داد: 24 مددجو ساوجی از دوره آموزش پایدار سازی و توسعه شغلی بهره مند شدند.
زارعی ادامه داد: کمیته امداد در کنار پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، نظارت بر طرحهای اشتغال را به منظور هدایت صحیح، توسعه فرصتهای شغلی و سوق مددجویان به سمت کارآفرینی در دستور کار خود قرار داده است.
نظر شما