به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، گل محمد بامری در جلسه کار گروه اجتماعی با محوریت بررسی سند کنترل کاهش آسیب های اجتماعی و برنامه های لیالی قدر و ماه مبارک رمضان، تهیه و تدوین کلیات این سند برای کاهش آسیب های اجتماعی و پرهیز از موازی کاری را امر مهم و ضروری دانست.
وی افزود: جهت کاهش آسیب های اجتماعی باید به دنبال علت و ریشه یابی بوده و در کارگروه های مختلف استانی مطرح و تدابیر جدی و لازم در این زمینه اندیشیده شود.
بامری، کاهش آسیب های اجتماعی را از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری، مراجع تقلید، دولت و مردم عنوان کرد و اظهار داشت: تلاش در جهت توسعه، تعمیق و ترویج مبانی فکری، ارزشی و اسلامی و فعالیت های دینی و قرآنی در جوانان، راه مقابله با تهاجم فرهنگی و شبکه های اجتماعی ماهواره ای و اینترنتی است.
وی با بیان اینکه دشمنان برای تاثیرپذیری روی نسل جوان از همه راه ها ورود کرده اند، تاکید کرد: از این رو می طلبد که ما نیز در برنامه ریزی ها توجه همه جانبه داشته باشیم.
بامری، پدیده هایی مانند دختران فراری، طلاق و اعتیاد را زنگ خطری برای جامعه دانست و از متولیان امر خواست در برنامه ریزی های فرهنگی و اجتماعی اهتمام جدی روی موضوعات داشته باشند، به نحوی که شاهد کاهش آسیب ها در جامعه باشیم.
وی با تقدیر از تهیه کنندگان سند توسعه فرهنگی و آسیب های اجتماعی، خواستار تشکیل کمیته راهبردی با هدف بررسی و پالایش نظرات، تقسیم وظایف و پرهیز از موازی کاری شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان، معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: تمسک به قرآن، چراغ راه آینده است و باید برنامه ریزی روی محورهای اسلامی و قرآنی به عنوان عامل تحکیم بخشی پایه های اعتقادی و ارزش های اسلامی مد نظر قرار گیرد.
بامری، بر محورها و شاخص های اثر بخش در کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و افزود: توجه به مساجد، روحانیان، هیئت های مذهبی، تشکل های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی جوانان از موضوعات و محورهای مهمی است که می تواند در اثر بخشیدن به برنامه های فرهنگی و اجتماعی و کاهش آسیب ها کمک کند.
پایان پیام/
نظر شما