به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، علی محمد نایینی، رییس ستاد بزرگداشت نهم دی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت سالروز 9 دی گفت: بازخوانی فتنه 88 به عنوان بزرگترین چالش نظام است و حماسه 9 دی حماسه ای بزرگ بود که نقش اساسی در رفع فتنه داشت.
وی ادامه داد: در حماسه 9 دی واقعیت انقلاب اسلامی و قدرت درونی نظام به همراه قدرت مردمی و ظرفیت های نظام به نمایش گذاشته شد و حرکتی بی نظیر رقم خورد.
نایینی تصریح کرد: به تعبیر رهبر انقلاب 9 دی بدون برنامه ریزی و سازماندهی بود و عزم و فکر و قدرت مردم پشتوانه این حرکت بود و از هیچ جا برنامه ریزی برای این حماسه نشده بود. این حضور برای دفاع از نظام و رهبری و انقلاب اسلامی بود و مورد اعتراف تمام رسانه های غربی قرار گرفت و هیچ کس نتوانست عظمت این حرکت را انکار کند.
رییس ستاد بزرگداشت 9 دی خاطرنشان کرد: اگر این واکنش عاشورایی اتفاق نیفتاده بود شاهد سقوط انقلاب و یا از دست رفتن امنیت بودیم. قطعا مسئله فتنه 88 بر اساس اسناد و اظهارات سیاستمداران غربی و اعتراف فتنه گران دعوای انتخاباتی و سیاسی میان دو کاندیدا نبود همچنان که اعلام کردند انتخابات بهانه بود و اصل نظام را نشانه گرفته بودند.
وی ادامه داد: فتنه 88 یک کودتای مدرن بود که در آن فتنه گران حقیقت خود را نشان دادند و به اسلام، امام حسین، باورها و اعتقادات مردم و نظام اسلامی توهین کردند. اگر 9 دی اتفاق نمی افتاد نظام متهم به نظامی غیرمردمی می شد و اقتدار نظام خدشه دار می شد و کشور نیز بی ثبات می گشت و در پی آن شورش تداوم می یافت.
نایینی تصریح کرد: قطعا آنچه که عامل اصلی شکل گیری این حرکت مردمی بود روح ایمان، بصیرت و تبعیت از رهبری بود. در حقیقت هدایت و روشنگری های رهبر انقلاب، اقدامات فتنه گران در توهین و هتک حرمت باورهای مردم از جمله سرفصل های 9 دی به شمار می رود.
نایینی اظهار کرد: 9 دی کشور را واکسینه کرد و البته راه های نفوذ را برای دشمن باز کرد که این راهها به فرصت برای نظام تبدیل شدند و سطح بصیرت مردم افزایش یافت و مردم چهره واقعی دنیاطلبان را شناختند و به عمق ابعاد خصومت دشمنان پی بردند.
رییس ستاد بزرگداشت 9 دی خاطرنشان کرد: به برکت 9 دی دشمن ناامید شد و البته فتنه 88 خسارت های مالی، اجتماعی، معنوی و سیاسی زیادی را به نظام وارد کرد و موجب تفرقه در میان مردم شد و زمینه نفوذ و تحریم را برای دشمن باز کرد و این امکان را ایجاد کرد که امکان فروپاشی از درون نظام وجود دارد و با فشارهای جدید و متعدد می توان ملت را خسته کرد.
وی اظهار کرد: فتنه 88 دشمن را گستاخ کرد و برای ضد انقلاب بسترهای آشوب را رقم زد و به مولفه مردم سالاری دینی که مولفه اصلی نظام است، خدشه وارد کرد.
وی گفت: در بزرگداشت 9 دی هدف تبیین و تحلیل یادآوری فتنه 88 است و تلاش می شود در جهت عمق دادن به بصیرت حرکت کنیم.
وی افزایش سطح هوشمندی جوانان را از دیگر اهداف بزرگداشت 9 دی عنوان کرد و افزود: در بزرگداشت 9 دی باید به خطر استحاله در جمهوری اسلامی توجه جدی کرد، امسال این بزرگداشت با شعار تجلی بصیرت، ولایتمداری و نفوذناپذیری مردم ایران برنامه ریزی شده است و بر همین اساس برنامه های زیادی پیش بینی شده است.
نایینی اظهار کرد: اعزام سخنوران ملی در سطح تمام شهرها، خطبه های ائمه جمعه و سخنرانان پیش از خطبه در تاریخ 10 دی، تجمع بزرگ 10 هزار نفری طلاب حوزه های علمیه با سخنرانی حجت الاسلام رییسی 9 دی در مصلی، برگزاری مراسم ویژه در مسجد لولاگر تهران، همایش علمی ایران آمریکا تسلیم و مقاومت با نگاه بصیرتی و حضور بیش از 400 نفر از اساتید دانشگاهی در روز چهارشنبه 8 دی ماه در مرکز همایش های صدا و سیما به همت بسیج اساتید، جشنواره فرهنگی هنری آوای وحدت، جشنواره همایش میثاق با ولایت و چرایی نهم دی، همایش بسیج پزشکان با عنوان تبیین خسارت های فتنه 88 در حوزه سلامت، همایش بصیرتی بسیج پیشکسوتان در حوزه های علمیه استان ها از جمله برنامه های بزرگداشت 9 دی است.
نایینی برگزاری 30 کنگره شعر بصیرت، ولایتمداری و نفوذناپذیری مردم، برگزاری گالری عکس با موضوع 9 دی در مراکز استانها، بزرگداشت هفتمین سالگرد 9 دی با مداحی ذاکران اهل بیت در تمامی مساجد و اماکن متبرکه، پخش برنامه های رادیویی صدا در قالب کلیپ و گفت و گو، همایش بصیرتی با حضور کارگران سخت کوش از بسیج کارگری را از دیگر برنامه های بزرگداشت 9 دی برشمرد.
وی گفت: امسال نمایشگاه عکس فتنه 88 و حضور مردمی 9 دی در بیش از 500 مسجد تهران برقرار است. همچنین برپایی بیش از 6 هزار گردهمایی نشست بصیرتی و تجمع های تحلیلی در قالب نهضت بصیرت افزایی، برپایی گفتمان های بصیرتی در تمامی نواحی آموزش و پرورش از دیگر برنامه های این روز است.
وی اظهار کرد: ساماندهی و فعال سازی بیش از 500 وبلاگ دانشجویی و حوزوی، انتشار صفحات ویژه در مطبوعات و رسانه های کثیرالانتشار، برپایی ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار، برپایی بیش از 200 نشست ادبی، انجام بیش از هزار پژوهش تحقیقاتی و دانشگاهی، برنامه ریزی برای اعزام 150 سخنران جهت 2 هزار نشست تحلیلی پرسش و پاسخ از دیگر برنامه های نهم دی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد سایر برنامه ها اظهار کرد: نشست روشنگری در هزار پایگاه با موضوع پیامدهای اقتصادی فتنه 88، 5 هزار نشست منتظران موعود در پایگاه ها، ادارات سراسر کشور با محوریت حماسه 9 دی، 300 نشست فصلی حوزه های مقاومت کارمندی سراسر کشور با محوریت حماسه 9 دی، نشست توجیهی برای بسیج اساتید حوزه علمیه، برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری آوای وحدت، هماهنگی اعزام سخنرانان در تجمعات و محافل، اجرای 15 برنامه شاخص هنری در فرهنگسرای تهران و اجرای طرح های تبلیغی و پیام های فرهنگی توسط شهرداری های کلانشهرها از دیگر برنامه های بزرگداشت 9 دی است.
وی در مورد ارتباط جریان فتنه با خارج از کشور گفت: جریان فتنه و کسانی که در طراحی و عملیات میدانی آن نقش آفرینی کرده اند با جریان خارجی پیوند دارند و این یک واقعیت است که در برخی بخش های اجرایی و قانونگذاری نیز حیات سیاسی این موضوع وجود دارد و البته برخی افراد به راحتی فتنه را انکار می کنند و واقعیت حرکت مردمی را نمی دانند.
وی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از دانشگاه ها، نخبگان و برخی سازمان ها و نهادها آنچنان که باید در مناسبت ها و بزرگداشت ها این امر را جدی نمی گیرند. بصیرت یعنی رفتار آینده دشمن و تهدیدات پیش رو را پیش بینی کنیم و نسبت به آن عکس العمل نشان دهیم.
وی تصریح کرد: در بخش های اجرایی و قانونگذاری افرادی حضور دارند که 9 دی را درک نکردند. فتنه 88 جنگ و دعوای سیاسی و انتخاباتی نبود بلکه اقدامی برای براندازی نظام است که متاسفانه برخی فهم درستی از این حرکت تاریخی و سیاسی ندارند و البته موضع گیری های آنها نشان می دهد جریان فتنه در سطح کشور و برخی دستگاه های اجرایی حضور دارند و این امر نشان می دهد ملت ایران باید مراقب نفوذ دشمن باشند.
نظر شما