به گزارش خبرنگار شبستان، فيلم سينمايي لطفا مزاحم نشويد، ساخته محسن عبدالوهاب در فرهنگسراي انقلاب مورد نقد و بررسي قرار گرفت. در اين جلسه محسن طوسي که به عنوان منتقد در جلسه حاضر شده بود، گفت: در شرايطي که سينماي مستند ايران با افول روبرو است، ساخت اين فيلم توسط عبدالوهابي که خود تجربه زيادي در اين بخش دارد، اتفاق مهمي است.
وي افزود: اين فيلم نگاهي به روزگار خود دارد و مسائل آن را به صورت غيرمستقيم آسيب شناسي مي کند. در اين فيلم هرکس هويت خاص خود را دارد و شخصيت ها به صورت غيرشعاري پرداخته شده اند.
طوسي با اشاره به داستانهاي اپيزودهاي مختلف فيلم سينمايي لطفا مزاحم نشويد، اظهار داشت: قسمت اول داستان زن و شوهري را روايت مي کند که نماينده زوجهاي طبقه متوسط شهر تهران هستند. اپيزود دوم داستان شخصيتي روحاني است که در روزمره گي هاي زندگي خود از حوزه اصليش دور مانده است و در نهايت اپيزود سوم آن دست و پا زدن نسل قديمي را نمايش مي دهد که نمي توانند خود را با شرايط امروزي وفق دهند.
وي با بيان اينکه در فيلم نوعي واقع گرايي وجود دارد، بيان کرد: در نقطه مقابل سياه نمايي فيلم نوعي واقع گرايي وجود دارد که باورش را براي مخاطب خود آسان مي کند. اگر اين فيلم بتواند تلنگري کوچک براي مخاطب خود باشد، همين کفايت مي کند.
طوسي ادامه داد: حجم انبوهي از فيلمهاي سخيف وارد سينماي ايران مي شود که سليقه مخربي را به مخاطبان سينما تزريق مي کند. درفيلم سينمايي لطفا مزاحم نشويد طبقه متوسط جامعه در همه اپيزودها در نقطه مرکزي فيلم قرار مي گيرند. معتقدم که اين فيلم توانسته است که از سينماي مستند اعاده حيثيت کند. اميدوارم که سرفصل توليدات سينمايي از اين دست قرار بگيرد.
در ادامه برنامه محمود احمدي تهيه کننده فيلم خاطرنشان ساخت: لطفا مزاحم نشويد قرار بود که در 4 اپيزود ساخته شود اما در ساخت آن با مشکلات مالي روبرو شديم.
محسن عبدالوهاب کارگردان فيلم نيز صحبتهاي منتقد جلسه را دلسوزانه خواند و گفت: نقد طوسي به اين فيلم نقد به همه فيلمهايي است که در سينماي مستند داستاني ساخته مي شوند.
وي در پايان خاطرنشان کرد" بزهکاري موجود به عنوان يک مسئله واقعي شهر تهران در فيلم پرداخته شده است. روزي که آمار طلاق و اعتياد در ايران روبه افزايش است، هنرمندان بايد با هنر خود به واقعيتهاي موجود در جامعه بپردازند.
پايان پيام/
نظر شما