به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر میرزایی، نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در انجام پروژه های بهداشتی، امروز(6 دی) در همایش حمایت طلبی در موضوع تفاهم نامه احداث 160 واحد بهداشتی در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: یکی از اصلی ترین فعالیت های دولت یازدهم طرح تحول نظام سلامت بوده که با جدیت دنبال می شود.
وی با بیان اینکه در بحث سلامت چند کار بسیار اساسی را انجام می دهیم، افزود: در بحث بهداشت و درمان فاصله زیادی با نورم منطقه داریم و پرکردن ان کار بسیار مهمی است؛ سلامت بسیار هزینه بر است و تحول می خواهد تا بتوانیم عقب ماندگی های حوزه بهداشت و درمان را پر کنیم.
میرزایی، اضافه کرد: در بحث بهداشت اول باید بسته پزشک خانواده را پوشش دهیم، ما در تامین دارو مشکل داشتیم و مکمل هایی که باید رایگان در اختیار ما قرار می گرفت تا سال 90 نمی توانستیم انجام دهیم، تحول نظام سلامت این بسته را مدنظر قرار داد و حقوق پزشکان را چهار برابر کرد.
وی با اشاره به اینکه تعداد چهار هزار پزشک ما در این طرح به 6 هزار و 850 نفر رسید که همه شهرها و روستاها را پوشش می دهند، تصریح کرد: 435 قلم دارو و مکمل ها و بسته های غیرواگیر تامین شد و 2 هزار خانه بهداشت در کل کشور احداث کردیم که 94 واحد مربوط به خوزستان بود.
وی با بیان اینکه پیش از این از چهار هزار مرکز بهداشت ما یک هزار و 500 مرکز خالی ازپزشک بود که این کمبود اصلاح شده است، ابراز کرد: با این بسته کمک کردیم که یک روستایی برای یک ویزیت ساده به بیرون نیاید.
نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در انجام پروژه های بهداشتی، از تامین و تجهیز 10 هزار واحد بهداشتی در کشور خبر داد و اذعان داشت: ما در شهرها مشکل داشتیم و اولین هدف ما در بحث بهداشت شهری بود چرا که مراکز بهداشتی پراکنده بودند ولی الان بین از 10 هزار مرکز شهری و سه هزار پایگاه غیرشهری داریم.
وی از تخصیص بودجه یک هزار و 800 میلیارد تومان در سال های 93 و 94 خبر داد و با اشاره به اینکه امسال یک هزار و 500 میلیارد تومان باید واریز شود، خاطر نشان کرد: باید بتوانیم روزی ادعا کنیم که خدمت بهداشتی خوبی را ارائه دهیم.
میرزایی، اظهار کرد: ابتدای سال جاری به این نتیجه رسیدیم که در حوزه بهداشت 30 هزار خانه بهداشت، پایگاه سلامت شهری، مراکز آموزش بهورزی و... تاسیس کنیم که شامل مراکز استیجاری، تخریبی، استقرار موقت می شود که بخش بسیاری از آنها ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 6 هزار و 183 پروژه با اعتبار 2 هزار و 700 میلیارد تومان در حوزه بهداشت تعریف شده که خوزستان جزء استان های اولویت دار است، عنوان کرد: در سال های قبل از تحول نظام سلامت اعتبار عمرانی بخش بهداشت بالارترین رقم 24 میلیارد تومان بود.
وی ادامه داد: سال 93 اعتبار عمرانی وزارت بهداشت 405 میلیارد تومان، سال 94 به 900 میلیارد تومان و امسال 2 هزار و 700 میلیارد تومان به اضافه 400 میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی به این بخش اختصاص می یابد که جمعا بالای سه هزار میلیارد تومان است.
نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در انجام پروژه های بهداشتی، با بیان اینکه 162 پروژه شهری، 18 مرکز آموزش بهورزی، 380 ساختمان ستادی در کشور در حال ساخت داریم، تاکید کرد: نیاز شهری ما بیشتر از روستاهاست.
وی یاد آور شد: خوزستان باید حقوق خود را در همه بخش ها بگیرد و واجب است این 162 پروژه بهداشتی استان که یک انقلاب بهداشتی است به خوبی به نتیجه برسد و پس از آن در خوزستان پزشک خانواده را ایجاد کنیم.
نظر شما