به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمدتقی ایرانی، قائم مقام شورای پشتیبانی سواد آموزی خراسان شمالی امروز (6 دی) در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان عنوان کرد: در بخش سوادآموزی و معارف در فضای رسانه ای فعالیت های خوبی صورت گرفته و این برنامه های رو به رشد باید ادامه داشته باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه نهضت سواد آموزی از نهادهای ماندگار است، اظهارداشت: در دنیای امروز انسان ها مسئولیت هایی دارند که باید در محیط های مختلف انجام دهند که سوادآموزی یکی از مأموریت های مهم انسانی است.
وی اظهارداشت: در جامعه آگاه مسئولیت پذیری بیشتر و بهتر از جامعه بی سواد است همانطور که بر طبق رصد آسیب های اجتماعی 80 درصد زندانیان تحصیلات زیر دیپلم دارند.
ایرانی با تأکید بر اینکه باید بحث آموزش در خانواده ها به اولویت تبدیل شود، در عین حال به موانعی همچون موانع فرهنگی، اقتصادی و حتی اعتقادی در توسعه امر آموزش اشاره و خواستار رفع این موانع شد.
قائم مقام شورای پشتیبانی سواد آموزی خراسان شمالی با بیان اینکه بی سوادی و فقر فرهنگی عامل اصلی آسیب های اجتماعی است، بر تغییر ابزار و نوع نگاه در حوزه آموزش و رفع بی سوادی صحه گذاشت و گفت: سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و آموزش و پرورش از برخی مسائل عمرانی مفیدتر و تاثیرگذار تر خواهد بود.
براتعلی حاتمی، دبیر شورای پشتیبانی سواد آموزی خراسان شمالی هم در این جلسه بر همکاری همه دستگاه ها و نهادها برای ریشه کنی بی سوادی تأکید کرد و اظهارداشت: از همه نهادها تقاضا داریم تفاهم نامه های همکاری در این حوزه را برای انعقاد و یا تمدید پیگیری کنند.
مهدی مودی، معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم اعلام کرد: با مشارکت دستگاه ها موفق شده ایم هزارو 698 بی سواد را در استان باسواد کنیم.
وی رویکرد سوادآموزی را مخاطب محوری اعلام کرد و با بیان اینکه تحت هر شرایطی که مخاطب بخواهد آموزش صورت می گیرد، گفت: در این راستا 12 سیاست جدید در امر سوادآموزی در نظر گرفته شده است.
مودی افزود: برای تمام بی سوادان و کم سوادان تا مقطع ششم ابتدایی برنامه داریم و همچنین درس علوم اجتماعی به شکل بومی در سراسر کشور در حال تدریس است.
نظر شما