به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی استان سمنان، علی اصغر جمعه ای در نشست ارتباط بی واسطه بین توزیع و تولید استان سمنان به میزبانی اتاق بازرگانی ضمن اشاره به ضرورت شناخت بهره برداران از ظرفیت های تولیدی محصولات خود، ابراز داشت:ما زمانی می توانیم محصولی را به دیگران عرضه کنیم که خودمان کاملا آن را بشناسیم لذا امروز بهره برداران بخش های مختلف تولیدی نیز می بایست در کنار اخذ این شناخت، برای تشکیل یک شبکه فروش برنامه ریزی شده و دقیق اقدام کنند.
وی افزود:شناخت شرکت های تولیدی از محصولات نهایی و ایجاد شبکه فروش، تحولیدر فرآیند تجارت داخلی است که با سیر به سمت آن می توان بسیاری از مشکلات تولید کنندگان استان سمنان از جمله نبود بازار مناسب برای تولیدات را رفع کرد.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان همچنین گفت:امروز اگر فروش و توزیع محصولات تولیدی در عرصه های مختلف صنعتی و کشاورزی بدون شبکه توزیع باشد قطعا به اهداف خود دست پیدا نمی کنیم چرا که زنجیره تولید از نخستین حلقه یا واحد سطح تا کارگر، نگهداری،بسته بندی،حمل و نقل، توزیع و فروش و ... در عرضه محصولات تولیدی ما کامل نمی شود.
جمعه ای پیوند بین علم و تولید کنندگان را راهی برای ایجاد شبکه توزیع دانست و ابراز داشت:باید از ظرفیت وجود دانشگاه های متعدد در استان سمنان در راه ایجاد شبکه توزیع بهره برد.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های تولید داخلی استان سمنان بسیار بالا است،افزود: تولید کنندگان ما باید با استفاده از شبکه های مجازی محصولات خود را در شبکه های تجارت داخلی و بین المللی به اشتراک بگذارندکه این مهم حتی درباره بهره برداران سنتی می تواند با همراهی شرکت های دانش بنیان، تحقیقات دانشگاهی و پتانسیل های علمی بومی صورت پذیرد.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان همچنین با بیان اینکه فرصتهای بخش کشاورزی و دامداری امروز یکی از مزیتهای استان هستند که باید از آنها بهره برد، گفت:امروز بیش از ۵۰ تن تخم مرغ در طول روز در استان سمنان تولید می شود و این فرصتی است که باید واحدهای تامین کننده مواد غذایی از آن بهره کافی راببرند.
نظر شما