به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ در جلسه علنی شورای شهر بجنورد که امشب چهارم دی برگزار شد، نامه شهرداری مبنی بر این که استانداری از آنها خواسته شده تا به تیم والیبال کمک مالی کنند مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با اکثریت آراء مورد پذیرش واقع نشد و شهرداری بجنورد از پرداخت کمک 650 میلیونی به تیم والیبال منع شد.
این درخواست شهرداری که به صورت غیرعلنی مورد رأی گیری قرار گرفت، حواشی زیادی داشت تا جایی که یکی از اعضای شورای شهر فضا سازی های انجام شده در این مورد را سیاسی دانست.
سید احمد وکیلی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر بجنورد در این جلسه در مقام موافق با این درخواست گفت: بهتر است به شهرداری استان های دیگر نگاهی بیندازیم؛ ارومیه، تبریز و گرگان، اغلب شهرداری ها از تیم های ورزشی حمایت می کنند و برای فعالیت این تیم ها اعتبار ویژه در نظر می گیرند.
وی با اشاره به این که بهتر است بهانه بدیهی های شهرداری در پروژه های عمرانی را مطرح نکنیم، عنوان کرد: هزینه های عمرانی و یا حقوق کارگران از جای دیگر تأمین می شود و ردیف مختص به خود را دارد و ربطی به حمایت ما از یک تیم صاحب مقام بجنوردی ندارد.
رئیس شورای شهر بجنورد هم به عنوان یکی از مخالفان اصلی این پیشنهاد اظهار کرد: مدیرکل امور شهرداری استانداری شخصأ به بنده اعلام کرده که هیچ مبلغی را برای این مورد پرداخت نمی کند.
«حسین پیل تن» با اشاره به این که شنیده ها حاکی از این است که اعضای این تیم بجنوردی نیستن و در حال حاضر هم از لیگ دسته اول حذف شده اند، گفت: اصلأ همچین پولی در بودجه شهرداری پیش بینی نشده و نمی توانیم آن را تأمین کنیم.
به گفته وی با وجود عقب ماندن حقوق کارگران که برای شهرداری کار کرده اند، اخطاریه های شرکت ماشین سازی اراک بابت بدهی های شهرداری، بدیهی به سازمان تأمین اجتماعی و شرکت گاز چطور می توانیم 650 میلیون به این تیم کمک کنیم؟
در ادامه این جلسه اعظم السادات افشین فر، یک عضو دیگر شورای شهر بجنورد با بیان اینکه مسئولان استانداری قصد ساختن ترمینال بجنورد را ندارند، گفت: آقایانی که در استانداری هستند قصد ساختن ترمینال جدید از اعتبارات خود را ندارند و حتی دیده شده که در جلسات به شهرداری فشار می آورند تا ساختمان فعلی ترمینال را هم تخلیه کنند و معاونت برنامه ریزی را به این مکان انتقال دهند.
وی با بیان اینکه استانداری می خواهد تا با مالکان زمین تعیین شده وارد مذاکره شویم، ولی مگر با دست خالی می شود گامی برداشت؟! خاطرنشان کرد: چند سال پیش استانداری متعهد شد زمینی را خریداری کرده و یک ترمینال با چشم انداز 20 ساله بسازد و در اختیار شهرداری قرار دهد.
افشین فر ادامه داد: این مصوبه شورای شهر آن زمان بود و با توجه به این که مدیران و تصمیم گیرندگان استانداری تغییر کرده اند باید مصوبه ای برای تأکید بر مصوبه قبلی ابلاغ شود.
رئیس شورای شهر هم با اشاره به روند واگذاری ترمینال به استانداری و اقدامات انجام شده در دور سوم شورای شهر تا کنون گفت: استانداری آن زمان متعهد شد صفر تا 100 ساخت ترمینال جدید را برعهده بگیرد.
«حسین پیل تن» خاطرنشان کرد: آن زمان توافقنامه ای مبنی بر تعیین زمینی در نزدیکی روستای لنگر برای ساخت ترمینال به شورای شهر ارسال شد ولی آن زمین مورد قبول اعضا شورا قرار نگرفت و استانداری هم زیر بار نرفت.
وی با بیان این که با رضایت استانداری مقرر شد یک ترمینال غربی و یک ترمینال شرقی ساخته شود، افزود: مقرر شد زمینی برای پایانه شرقی که مسیر مشهد را شامل می شود در مجاورت بازار روز معظمی در نظر گرفته شود.
به گفته پیل تن اعضای کمیسیون هم پذیرفتند که مالکان این زمین ها دعوت شوند و سهم شهرداری از بابت محدوده و معبر و... را به ساخت ترمینال شرقی اختصاص دهیم.
نظر شما