به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از انوار مهدی عجل الله تعالی فرجه (سایت کانون های مهدویت دانشگاه ها)، انحطاط تفکر در غرب موجب شده است آنان به هر سویی سرک بکشند و جویای تفکر و مسائل تازه باشند، آنان دنبال مفرّی برای نجات جامعۀ خودشان از این انحطاط فکری و حرکت به سوی آینده هستند.
سال هاست که در سینمای هالیوود مسائلی چون مهدویت و منجی موعود مورد توجه است و با صرف هزینههای زیاد در تهیه جلوههای ویژه و به کارگیری بازیگرانی با نژادهای مختلف سعی در القای مفاهیمی نادرست از مهدویت داشته و دارند.
هالیوود اهمیت منجی و موعود را درک کرده و تأثیر فرهنگ مهدویت را در تعارض با خواستههای خود میبیند و سعی میکند ضد آن فیلم بسازد و ماجرا را به گونهای دیگر جلوه دهد. این در حالی است که در ایران یا حتی در دیگر کشورهای اسلامی پرداختن به مقولۀ «مهدویت» آنگونه که باید و شاید و آنطور که انتظار میرود، وجود ندارد.
در اینجا این سؤال مطرح میشود که چرا در موضوع مهدویت با توجه به اینکه ما دعب تشیع داریم و از سوی دیگر اهداف و نیات دشمنان را میدانیم، کاری فاخر در این عرصه صورت نگرفته است؟ آیا علت آن این است که منبعی برای فهم و درک مهدویت وجود ندارد؟
آیا جز این است که قرآن و عترت علیهم السلام بهترین و غنیترین منابع برای مان به شمار میرود و رسول الله صل الله علیه وآله آن دو را به عنوان امانت نزد ما گذاشتند؟! وفای به عهد چه میشود؟ آیا وفای به عهد جز فهم معارف الهی و عمل به آنهاست؟ آیا مؤمنان و شیعیان که اینقدر طالب ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه هستند، باید دست روی دست بگذارند تا دشمنان وارد این عرصه شوند و به القای تصورات تاریک و گمراه کنندۀ خود در جهان دربارۀ حضرت مهدی (عج) بپردازند؟
آیا این بی تفاوتی ما تبعات نخواهد نداشت؟ تمام اینها در حالی است که اهل بیت(ع) در برنامۀ زندگی شان مدام به این ماجرا در آینده متذکر میشدند، به عنوان مثال، امام حسین علیه السلام در خطبه صبح روز عاشورا به تبیین مهدویت پرداختند.
رهبر معظم انقلاب در اهمیت این امر فرمودند: «مسأله مهدویت یک مسأله اصلى است؛ جزو اصلىترین معارف الهى است... همان چیزی است که همه انبیاء، همه بعثت ها برای خاطر آن آمدند». (بیانات در 18/4/90)
سینما در نگاه غرب قدرتمندترین ابزار در دست اندیشه استراتژیک و در این نگاه، سینما موثرترین ابزار فرهنگ ساز است، به حسب این نوع نگاه که در آن جامعه نسبت به سینما وجود دارد، طبیعی است جامعه آمریکا پیگیری کند تا دریابد چه مقوله ای موثرترین اندیشه کلان برای تبدیل به فرهنگ است و اگر ابزار قدرتمند ما رسانه و سینماست حال چه اندیشه ای قدرتمندترین تفکر برای فرهنگ سازی است.
زمانی که به آمار آثار هالیوودی توجه میکنیم بخش زیادی از آثار سینمای هالیوود، آثار نجات بخشی را در خود دارد، آنان رسانه را وسیله ای برای سرگرمی نمیدانند، بلکه از این طریق درصدد انتقال فرهنگی ـ گرچه نادرست ـ به جهانیان هستند، حال اگر ما و مسئولان کشور چنین نگاهی در جامعه نداشته باشند، رسانه یک ابزار سرگرمی تلقی میشود و کارایی خود را از دست خواهد داد.
با توجه به مطالب فوق، خبری در رسانه ها و شبکه های مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه یک کارگردان هالیوودی که خود و خانواده اش سابقۀ بازیگری در چند فیلم معروف را دارند، اقدام به ساخت فیلمی با عنوان «اربعین بزرگ» کردند تا برای ثبت لحظههای ناب، با پای پياده راهی كربلا شوند.
امروز دشمن گروه پیشتاز خود یعنی هالیوود را وارد میدان کرده است و بی تردید پشتیبانی مالی بسیاری نیز خواهد داشت، به راستی آنان به چنین نتیجهای رسیدهاند؟ چرا ما که داعیۀ اسلام و تشیع داریم به چنین نتیجه نرسیدهایم؟
نظر شما