ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرک توسعه است

خبرگزاری شبستان: معاون امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرک توسعه در عصر حاضر یاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، مرتضی براری امروز (4 دی) در نشست شورای اداری استان سمنان با اعلام این مطلب گفت: با اجرای طرح های دولت به منظور تقویت زیرساخت های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شکاف دیجیتالی در کشور کاهش یافته است.

 

وی سهم ارتباطات و فناوری اطلاعات در اقتصاد جهان را در سال ۲۰۱۳،سه هزار و ۵۰۰ میلیارد یورو ذکر کردو گفت:با توجه به شاخص های مرتبط با جمعیت، مساحت و سهم تولید علم در داخل باید یک درصد از این میزان به کشور اختصاص پیدا می کرد،درحالی که سهم ایران در سال گذشته در این بخش۳۹۰ هزار میلیارد ریال معادل یک چهارم سهم مورد انتظار بوده است.

 

براری با بیان اینکه سهم ارتباطات و فناوری اطلاعات از اقتصاد جهان براساس پیش بینی ها در سال ۲۰۲۰ میلادی به پنج تا هفت هزار میلیارد یورو افزایش می یابد که مطابق با شاخص های کشورمان باید از این میزان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به ایران اختصاص پیدا کندافزود:با این وجود پیش بینی ما این است تا پایان برنامه ششم توسعه باید از وضعیت فعلی یک هزار میلیارد ریال از بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور درآمد ایجاد شود و همه برای تحقق این هدف تلاش کنند.

 

معاون امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تاکید بر اینکه مردم بایدبا استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بتوانندخلق ثروت کنند ادامه داد:خلق ثروت، موجب رونق اقتصادی و کسب و کار شده و در کل باعث ایجاد شغل می شود.

 

وی ایجاداشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهی و قشر دانشجورا از مهمترین دغدغه های دولت برشمردو گفت: برای تحقق این دغدغه باید دانشگاه ها به مرکز تمرکز فعالیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات تبدیل شوند.

 

براری وجود زیرساخت های مناسب و نیروی انسانی فعال و توانمند را دورکن اصلی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه عنوان کردوافزود:در ابتدا باید زیرساخت های فناوری فراهم و سپس نیروی انسانی با مدیریت درست بتواند این امر را در جامعه توسعه بخشد.

 

وی با تاکید برسرمایه گذاری در حوزه های گردشگری، کشاورزی، تجارت، شهرداری ها و سلامت برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: بیشترین ارزش افزوده مربوط به فعالیت های بخش خدمات است در حالی که در صنعت برای ایجاد یک شغل باید حدود ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری شود اما در حوزه خدمات می توان با پنج میلیون تومان شغل ایجاد کرد و سرعت کار نیز بالاتر است.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی با کمک بخش خصوصی می توان شاهد تحول در ارائه خدمات مرتبط با حوزه های گردشگری، امور شهری و بخش سلامت بود گفت: با ساختن نرم افزارهای ارائه دهنده خدمات توسط دانشجویان خلاق درآمدهای قابل ملاحظه ای کسب کرد.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته پهنای باند اینترنت در استان سمنان با رشدی پنج برابری از هشت به ۴۰ گیگا بایت افزایش پیدا کرده است ابراز داشت: افزایش پهنای باند در بسیاری از استان ها از جمله سمنان که افزایشی پنج برابری را مشاهده می کند در زمره اقدامات وزارتخانه برای ترویج گستره خدمات رسانی در زمینه فناوری اطلاعات طی سال جاری است.

 

براری از افزایش شبکه انتقال اطلاعات در استان سمنان،خبردادوگفت: این شبکه از یک هزار ایوان در ابتدای دهه ۹۰ به ۱۵۸هزار ایوان در سال جاری رسیده که این امر افزایشی ۱۵۸ برابری را نشان می دهد.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ایجاد نسل چهارم ارتباطات در چهار شهرستان استان سمنان اشاره ای کردوافزود: تا پایان دولت یازدهم تمام شهرهای ایران به نسل سوم ارتباطات و ۱۰ استان کشور نیز به نسل چهارم مجهز خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه استان سمنان از نظر توسعه زیر ساخت بعد از استان تهران در رتبه دوم کشور قرار دارد، افزود: امروز آی تی سی می تواند یکی از مزیت های مهم این استان باشد که با حمایت و بهره وری بیشتر می تواند بر دیگر مزیت های استان مانند گردشگری، دانشگاه، صنعت و کشاورزیتاثیر بسیار خوبی بگذارد.

 

کد خبر 596357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha