به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شامگاه پنجشنبه(۲ دی) در مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره رادیویی و تلویزیونی که در اهواز برگزار شد، گفت: اولین انتظار از صدا و سیما و مدیران این حوزه این است که نیازهای متعدد وذائقه های متکثرجامعه به ویژه جوانان و الگوهای فرهنگی را پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه صدا و سیما در این راستا نیازمند برنامه ریزی میان و بلند مدت است، افزود: رسانه ملی باید نیاز سنجی دقیقی از نیازهای جامعه و نسل جوان در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... داشته باشد.
صالحی امیری ادامه داد: صدا و سیما باید در مقابل موج پرسش ها و نیازهای جامعه پاسخ های جدید و نو داشته باشد چراکه پاسخ های کهنه به سئوالات جدید باعث از دست رفتن و ریزش مخاطبان می شود و این در حالی است که مخاطب محوری مسئله ای است که مهم در ادامه حیات صدا و سیماست.
وی خاطر نشان کرد: امروز روزگار تک صدایی گذشته و صدا و سیما باید زبان همه ملت ایران، اقوام، احزاب و میل های مختلف سیاسی و دینی در سراسر کشور باشد، چراکه رویکرد متکثر و چند صدایی صدا و سیما می تواند میزان گرایش مخاطبان به رسانه های بیگانه را کاهش دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید فضای نقد و گفت و گو را در جامعه گسترش دهد، اذعان داشت: ما بیش از هر زمان دیگر به گفت و گوی فرهنگی در میان اقشار جامعه نیاز داریم، گفت و گو باعث کاهش اثر یاس و افزایش سطح آگاهی می شود و از سویی کمک می کند تا درک بهتری برای حرکت در مسیر توسعه و تعالی به وجود آید.
وی ادامه داد: امروز صدا و سیما باید در جهت مفاهیمی چون اقتصاد مقاومتی، استقلال، سازگاری اجتماعی، همنوایی و همدردی ملی قدم های بلندی بردارد.
صالحی امیری تاکید کرد: صدا و سیما باید در حوزه فرهنگ عمومی جامعه حرکت های موثری داشته باشد چرا که امروز بیش از هر زمان دیگری به اخلاق، فضیلت، معرفت، معنویت، هم نوایی و همدردی و وفاق و انسجام ملی نیاز داریم.
وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید به سبک زندگی مردم توجه کند، اظهار کرد: امروز ایران نیازمند طرح الگوهای جدید برای سبک زندگی ایرانی و اسلامی است.
وزیر ارشاد در ادامه سخنان خود اذعان داشت: زبان انتقال در دنیا تغییر کرده و این زبان از گفت و گوی مستقیم به زبان شعر، موسیقی، فیلم، انیمیشن، ادب و هنر تغییر پیدا کرده و بر این اساس درک زبان جدید جامعه با استفاده حداکثری از ظرفیت های هنری، موسیقی، شعر و ادب برای انتقال مفاهیم به شدت دارای اهمیت است.
وی تصریح کرد: صدا و سیما باید سرمایه گذاری بیشتری در حوزه هنر داشته باشد، چراکه هنر روح جامعه را لطیف تر می کند و علاوه بر تقویت نشاط اجتماعی باعث دمیدن روح همگرایی ملی می شود و هنرمندان می توانند از طریق صدا و سیما روح همگرایی را به ملت منتقل کنند.
نظر شما