به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، امروز(2 دی) در نشست شورای اداری استان گفت: خوزستان دارای سه هویت ایرانی بودن، دروازه ورود تشیع و ورود اسلام وهویت دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه این سه هویت خوزستان را شکل داده و باید از زیبایی های این سه هویت استفاده شود، افزود: اما در استان بر فرهنگ غم و نداشته ها تاکید می کنیم و آثار منفی آن را کمتر مدنظر قرار دادیم.
حسنوند ادامه داد: اگر همیشه بر طبل نداشته ها و فضایی که افسردگی را تشدید می کند، بزنیم آیا چیزی از خوزستان باقی می ماند؟ باید راه برون رفت از این مشکلات را پیدا و به دنبال رفع آن باشیم.
وی تاکید کرد: ما مسئولیم خوزستان را از این شرایط خارج کنیم،و از درون انگیزه ها را تقویت کنیم، چرا که در استان خوزستان ظرفیت برای رسیدن به نقطه ایده آل هست و باید با همدلی به فضای مناسب در استان دست یابیم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در استان خوزستان سه پارا متر می تواند موجب تهدید یا فرصت شود، گفت: یکی از این پارامترها شامل جناح های سیاسی است که به توسعه استان ضربه وارد کرده است.
وی با بیان اینکه جناح های سیاسی باید باعث توسعه و پیشرفت استان شوند، ادامه داد: اگر نگاه به جناح های سیاسی با هدف تخریب یکدیگر نباشد و از ظرفیت همه برای کشور استفاده کنیم قطعا همه فرصت توسعه خواهند بود.
حسنوند دیگر پارامتر تهدید و فرصت را مسائل قومی عنوان کرد و گفت: امروز مشاهده می کنیم که مسائل قومیتی می تواند آسیب جدی به توسعه استان وارد کند، تند و تیز در مسائل قومی پیش می رویم و اگر توجه نکنیم تهدیدی جدی برای استان خواهد بود.
وی منطقه ای و جزیره ای عمل کردن را دیگر پارامتری دانست که تهدیدی برای کل استان است و بیان داشت: باید نگاه استانی را در خوزستان نهادینه کنیم و از جزیره ای و منطقه ای عمل کردن پرهیز شود.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه مدیران در عقب افتادگی خوزستان نقش دارند، اظهار کرد: در استان خوزستان باید نشاط و انگیزه برای خدمت بالاتر روند و سرزندگی و پویایی باید ایجاد شود چرا که امروز نظام به دنبال آن است.
وی خاطر نشان کرد: خوزستان سنبل فرهنگی است که همه داشته های آن را می توان تقویت کرد و تلطیف فضای سیاسی استان با راه اندازی کرسی های گفتمان ضروری است.
حسنوند اذعان داشت: هنر در تلطیف فضای سیاسی قومی و فضای منطقه ای استان است که می تواند در رشد استان تاثیر گذار باشد.
وی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک به تقویت شورای فرهنگ عمومی را خواستار شد و گفت: اگر شورای فرهنگ عمومی در استان تقویت شود و گفتمان و سیر و نگاه ما عوض شود، آنگاه بارقه امید در بخش های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایجاد می شود.
نظر شما