رابطه اولیا با مدرسه موفقیت تعلیم و تربیت را بیشتر می‌کند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: هر چقدر رابطه اولیای دانش آموزان با مدرسه بیشتر شود، کار تربیت و آموزش هم بهتر و موفق تر پیش می رود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجت‌الاسلام جعفر مرتضوی، مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری امروز (30 آذر) در نشست فصلی مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی صدرای این استان که در سالن جلسات تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، گفت: انجام کار های فرهنگی و آموزشی از لحاظ معنوی بسیار ارزشمند است و کسانی که در این حوزه ها فعالیت می‌کنند، ارزش کار آن‌ها دور از ارزیابی است.

 

وی افزود: دانش آموزان دختر و پسر مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا، در بهترین مقطع سنی در اختیار معلمان و مربیان آموزشی و پرورشی قرار گرفته اند و که برای معلمان و دست اندر کاران آموزشی، دانش آموزان،نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خانواده ها فرصت مناسبی است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با وجود تمام کمی ها و کاستی های موجود در بحث سخت افزاری و نرم افزاری در این مدارس، به جرأت می توان گفت این مدارس از مدارسی هستند که مایه امید هستند و اگر آسیب هایی سایر دبیرستان ها را تهدید می‌کند، نمی توان گفت این تهدید ها این مدارس را تهدید نمی کند و یا به طور کل این آسیب ها در این مدارس نیست، هست ولی قطعا کمتر است و نسبت به خیلی از دبیرستان ها بیشتر نیست.

 

حجت‌الاسلام مرتضوی گفت: خروجی این مدارس نه تنها در استان ما بلکه در سطح کشوری هم نیروی های مفید، کارآمد و نیروی انسانی متعهد و متخلق به اخلاق اسلامی بوده است و در رده های بالا، در سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه و در پست های حساس از دانش آموزان همین دبیرستان ها هستند.

 

وی افزود: فلسفه وجودی دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و دانشگاه شهید مطهری، خروجی ها و فارغ التحصیلان همین مدارس و همین دبیرستان ها هستند.

 

حجت‌الاسلام مرتضوی گفت بابیان اینکه درباره خواسته های مدارس و کمبود های موجود، باید پیگیری مجدانه و پی در پی انجام شود گفت: مربیان و معلمان مدارس صدرا باید آموخته ها و علم خود را به روز کنند و از وجود اساتید مجرب و متبحر حوزه و دانشگاه که در مناسبت های مختلف در استان و در رسانه ها حضور می یابند، استفاده کنند.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: یک مدیر موفق در انتخاب دبیر حساس است و به نظر می رسد، هم برای دانش آموزان باید برنامه ریزی های خوب انجام شود و هم برنامه های آموزشی مناسب برای مربیان و معلمان در نظر گرفته شود.

 

وی با اشاره به آسیب های اخلاقی که بر اثر فضای مجازی در جامعه و به‌ویژه نسل جوان، شیوع پیدا کرده، گفت: مرز های محیط های تربیتی برداشته شده و محیط دامن مادر، خانه، خانواده و مدرسه، به مرور زمان یکی شده است و چون یکی می‌شود، در فعالیت های فرهنگی و مذهبی که برنامه ریزی می‌شود، باید نیم نگاهی هم به محیط های ذکر شده از جمله محیط خانواده و جامعه شود.

 

 حجت‌الاسلام مرتضوی با اشاره به اینکه در برنامه هایی که مدرسه به منظور تقویت اعتقادات و مبارزه با هجمه فرهنگی برنامه ریزی می‌کند و باید در این فعالیت ها محیط خانه و خانواده هم در نظر داشته باشد، گفت: فعالیت انجمن اولیا باید نمود داشته باشد و اگر آسیب هایی در فرزندان دیده شود باید برنامه ریزی شود که خانواده ها هم دور هم جمع شوند و آسیب ها با حضور یک مشاور مجرب برطرف شوند.

 

وی گفت: تربیت جوان و نوجوان، نیاز به مراقبت هم دارد و همانگونه که میانسالان و بزرگسالان برای خود سازی و سیر الی الله نیاز به مراقبت و برنامه های مذهبی و قرانی دارند و اگر بررسی شود اکثر معضلات جامعه امروزی بر اثر دوری از قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و رعایت نکردن فرامین و احکام دین است، بر رفتار و کردار جوان و نوجوان هم باید نظارت و مراقبت شود.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی بیان کرد: نباید نسبت به همکاری اولیا در انجام برنامه ها و مبارزه با آسیب ها غفلت کرد و باید دانست هر چقدر رابطه اولیای دانش آموزان با مدرسه بیشتر شود، کار تربیت و آموزش هم بهتر و موفق تر پیش می رود.

کد خبر 595549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha