رونق حمل و نقل هوایی/ افزایش ۱۰۰ درصدی در دولت یازدهم

خبرگزاری شبستان:با لغو تحریم ها توسعه ناوگان هوایی کشورمان شتاب بیشتری به خود گرفته است و بر همین اساس افزایش افزایش ۱۰۰ درصدی حجم حمل و نقل هوایی ایران با فعالیت دولت یازدهم هستیم.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: حمل و نقل هوایی عبارت است از انتقال و حمل کالا توسط حامل هوایی که ممکن است بصورت چارتر یا بازرگانی باشد. انتقال چنین محموله هایی از دروازه های حمل و نقل مسافری و تجاری به هر کجا که هواپیماها قادر به پرواز و فرود آمدن باشند، انجام می شود. حمل و نقل هوایی برای اولین بار در سال ۱۹۱۱ برای حمل مراسلات پستی به عنوان محمولهء باری، مورد استفاده قرار گرفته است.

 

بنابراین گزارش، ویژگی های انتقال سریع السیر حمل و نقل هوایی، آن را به عنوان گزینه باارزشی برای حمل کردن محموله های حساس نسبت به زمان، به تقریباً هر کجای دنیا، مطرح می کند. واردات از طریق حمل و نقل هوایی همچنین مزیت داشتن سطح بالایی از امنیت نظیر کنترل فرودگاه بر نقل و انتقالات هوایی که بطور جدی مدیریت می شود را ارائه می دهد. حمل و نقل یا باربری هوایی به سرعتی بسیار سریع تر از ۸۰۰ کیلومتر بر ساعت یا ۴۹۷ مایل بر ساعت، برای حرکت نیازمند است. بر اساس پیش بینی حمل و نقل هوایی جهانی بوئینگ ۲۰۱۰/۲۰۲۲ ، بیان شده است که ترافیک حمل ونقل هوایی برای دو دههء آینده تا میزان میانگین سالیانه ۵.۹ درصد رشد خواهد داشت.

 

این گزارش می افزاید: در کشورمان نیز برای توسعه حمل و نقل هوایی اقداماتی انجام شده است و در این مسیر با لغو تحریم ها توسعه ناوگان هوایی کشورمان شتاب بیشتری به خود گرفته است و بر همین اساس حجم حمل و نقل هوایی در بخشهای مختلف این حوزه در طول فعالیت دولت تدبیر و امید به میزان 100 درصد افزایش یافته است.

 

ایرنا در این زمینه به نقل از عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی نوشته است: "حجم حمل و نقل هوایی در بخشهای مختلف این حوزه در طول فعالیت دولت تدبیر و امید به میزان 100 درصد افزایش یافته است. توسعه ناوگان حمل و نقل مهمترین رویکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت تدییر و امید است که به موفقیتهای خوبی نیز در این بخش دست یافته ایم. تلاش می شود با افزایش ارتباط و اتصال شبکه های حمل و نقل با کشورهای همسایه و گسترش محورهای ارتباطی سهم تجارت ایران در عرصه های بین المللی از نظر کمی و کیفی توسعه یابد. میزان حمل و نقل بار از طریق شهرستان خواف در خراسان رضوی به افغانستان از 2 میلیون تن در هشت ماه پارسال به 2.7 میلیون تن در مدت مشابه امسال افزایش یافت. با وجود وضعیت سخت اقتصادی کشور با تامین اعتبار لازم طرحهای عمرانی در بخش حمل و نقل و راه و شهرسازی در سطح ملی با قوت در حال اجرا است."

 

یادآور می شود: درحالیکه از حمل و نقل هوایی همراه با اشکال دیگر باربری نظیر دریایی، قطار و زمینی استفاده می شود، اما این نوع حمل و نقل در ابتدای قرن بیستم بطور گسترده به عنوان یکی از گزینه های اصلی تحویل برای واردات و صادرات مطرح شده است. حمل و نقل هوایی در ۴۰ سال اخیر رشد چشمگیری به عنوان یک صنعت در راستای گسترش بازارها و شبکه های تجاری داشته است، بطوریکه امروزه گزینه ای کارآمد برای حمل و نقل داخلی و بین المللی اطلاق می شود.

کد خبر 595341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha