به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، دکتر فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد کشور عصر امروز(۲۹ آذر) در مراسم اختتامیه شناسایی و پیشگیری از بیماری های شایع و صعب العلاج به ویژه سرطان در بین خانوادهها ی تحت حمایت طرح غربالگری و بیماریابی با همکاری مشترک کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی گیلان که با موفقیت به پایان رسیده است و نیز آیین رونمایی از تعداد ۶۰ هزار دفترچه سلامت بیمه ولایت ویژه مددجویان که در سالن اجتماعات بیمارستان رازی رشت برگزار شد، گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر سه میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که از این تعداد ۶۱ درصد از این عزیزان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند.
وی با تاکید بر اینکه همه مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه حوادث هستند، افزود: تلاش ما بر این است که این خدمات را ارتقا دهیم.
دکتر رهبر با اشاره به رونمایی از دفترچه مددجویان استان گیلان، تصریح کرد: استان گیلان دومین استان بعد از قزوین در اجرا و تحویل دفترچه های بیمه است.
وی با ابراز خرسندی از اینکه امیدواریم بتوانیم تا چند ماه آینده دفترچههای بیمه را در کل کشور در اختیار مددجویان کمیته امداد قرار دهیم، تصریح کرد: این موضوع از نظر روحی و روانی برای مددجویان ما حایز اهمیت بود تا مثل سایر مردم بتوانند از خدمات ارایه شده، استفاده کنند
رهبر در ادامه به طرح غربالگری بیماران صعب العلاج و سرطانی اشاره و خاطر نشان کرد: این طرح بزرگی بود که برای اولین بار در استان گیلان کلید خورد و باید توسعه پیدا کند.
وی همچنین از اعلام آمادگی کمیته امداد برای اجرای این نوع طرح دهای بزرگ خبر داد و با استناد به فرمایش مقام معظم رهبری که در خصوص درمان فرمودند: «بیمار غیر از درد بیماری خود نباید درد دیگری داشته باشد» افزود: مددجویان کمیته امداد عمدتاً دارای مشکلات زیادی هستند.
معاون سلامت و حمایت کمیته امداد کشور گفت: اگر به«بیماری» فرد توجه نشود ممکن است مشکلات دیگری گریبانگیر شخص و خانواده او شود که وضعیت خانوادگیش را ضعیف کند.
گفتنی است، در این مراسم تعدادی از مددجویان کمیته امداد استان گیلان به نمایندگی از ۶۰ هزار دفترچه بیمه صادر شده، دفترچه بیمه خود را دریافت کردند.
نظر شما