حجتالاسلام والمسلمین سید جلال بنی هاشمی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: مرکز رسیدگی به امور مساجد طی دو سال اخیر، فعالیتهای مناسب و فراوانی برای گسترش آموزش، قرائت و تفسیر قرآن کریم در این خانههای خدا داشته است که موجب افزایش انس مردم با قرآن شده است اما از لحاظ گستردگی، صرفا به «طرح تلاوتنور» بسنده شده است.
وی با اشاره به خروج بیشتر نمازگزاران ار مساجد پس از اتمام نماز جماعت، افزود: گاهی حضور مردم در جلسات قرآنی به مرور زمان، کمرنگ می شود زیرا به دلیل عربی بودن زبان این کتاب آسمانی و درک نکردن شیرینی تلاوت و آموزههای آن توسط برخی از مردم، با آن ارتباط برقرار نمیکنند، این واقعیت از دلایل استقبال نکردن مردم از جلسات قرآنی مساجد است.
امام جماعت مسجد آشتیانیها، با اشاره به برخی کمبودها در مساجد مانند نبود قرآن به خط بریل برای روشندلان، خاطرنشان کرد: باید مسئولان سازمان و نهادهای مسجدی بستر حضور و استفاده گروههای مختلف مردم از جمله معلولان از برنامههای قرآنی مساجد را فراهم کنند.
بنی هاشمی اضافه کرد: جلسات قرائت و تفسیر قرآن همه روزه در مسجد آشتیانیها برگزار میشود، به طوری که پس از نماز عصر، جلسه تفسیر ترتیبی و پس از نماز عشا، جلسه تفسیر موضوعی برگزار میشود.
نظر شما