تبلیغ ارزش‌‌های دینی و انقلابی هدف سازمان تبلیغات است/ جایزه ۱۰ میلیونی برای کتاب‌های برتر

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی هوایی گفت: سازمان تبلیغات ذاتاً برای تبلیغ ارزش‌ های دینی و انقلابی تشکیل شده است و کتاب و کتابخوانی از ابزاری است که می تواند این ارزش ها را منتقل کند.

به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، نشست خبری ششمین جشنواره کتاب دین و پژوهش‌ های برتر امروز ۲۹ آذرماه با حضور «حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد موسوی هوایی» معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی و دبیر جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر و جمعی از اهالی رسانه در سالن همایش سازمان تبلیغات برگزار شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین هوایی در این نشست بر مساله کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و آن را یکی از ماموریت های اصلی سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد و گفت: سازمان تبلیغات ذاتاً برای تبلیغ ارزش‌ های دینی و انقلابی تشکیل شده است و کتاب و کتابخوانی از ابزاری است که می تواند این ارزش ها را منتقل کند؛ به همین منظور سازمان تبلیغات اسلامی در این رابطه فعالیت های بسیاری را انجام داده است.

 

وی ادامه داد: از جمله اثرات مثبت کتاب و کتابخوانی در بحث ملی و بین المللی می توان به انتقال ارزش‌ ها و باورهای دینی و انقلابی، ایجاد وحدت و انسجام ملی، ارشد فضیلت‌ها، ملاک‌ها و معیارهای الهی در بین جوانان و نوجوانان و همگرایی برون‌ مرزی بین مسلمین و مستضعفین جهان اشاره کرد.

 

موسوی هوایی در ادامه تصریح کرد: ما در سازمان تبلیغات اسلامی نیز با سرلوحه قرار دادن این اهداف، تصمیم گرفتیم کتاب‌های خوب و موثر همچنین نویسندگان و ناشران فعال را با عقبه علمی، دینی، سیاسی و اجتماعی در قالب جشنواره‌ ای با عنوان جشنواره کتاب دین و پژوهش‌های برتر معرفی کنیم.

 

وی افزود: البته در دوره اول جشنواره تنها کتاب‌ های دین‌ محور قرار گرفت اما از دوره‌های بعد پژوهش‌ های برتر نیز به جشنواره راه یافتند.

 

دبیر جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر با اشاره به بررسی حدود ۶ هزار کتاب در این دوره جشنواره، توضیح داد: در این دوره از جشنواره که مربوط به کتب منتشره در سال های ۹۲ و ۹۳ است، همه آثار به روش مکاتبه یا خرید از سوی سازمان تبلیغات اسلامی تهیه و با بررسی در شورای سیاست گذاری و هیات داوران در ۱۰ گروه جشنواره دسته بندی شده اند. بر این اساس، گروه قرآن و حدیت ۱۳ درصد، فقه و اصول اسلامی ۸ درصد، تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی ۶ درصد، فلسفه، اخلاق، کلام، عرفان و مذاهب اسلامی ۱۳ درصد، علوم اجتماعی ۵ درصد، علوم اقتصادی و مدیریت اسلامی ۲ درصد، علوم سیاسی و انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) ۱۱ درصد، ادبیات داستانی و رمان  ۱۰ درصد، علوم تربیتی، رفتاری و روانشناسی ۴ درصد و کودک و نوجوان ۲۸ درصد آثار را به خود اختصاص داده بودند.

 

وی همچنین درباره انتخاب و داوری کتاب ها گفت: آثار در ۴ مرحله توسط هیات داوران که از اساتید دانشگاهی و حوزوی هستند، بررسی شده اند و کتب منتخب این جشنواره در ۲ بخش آثار برتر و آثار شایسته تقدیر انتخاب می شوند. لازم است تاکید کنم که کتاب های برتر باید محتوا و زیربنای قوی علمی داشته و دارای ابتکار، نوآوری و حل مساله باشند.

 

موسوی هوایی در پایان درباره تقدیری های این دوره جشنواره بیان کرد: در دوره ششم، ۱۴ کتاب و نویسنده برتر و شایسته تقدیر در ششمین دوره جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر انتخاب شدند که از این میان ۲ اثر برتر و ۱۲ اثر شایسته تقدیر است. همچنین به کتاب های برتر تندیس جشنواره به همراه ۱۰ میلیون تومان و به کتاب های شایسته تقدیر تندیس جشنواره به همراه ۷ میلیون تومان اهدا می شود.

 

 

کد خبر 595247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha