به گزارش حبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی رئیس مجلس در پنجمین همایش ملی در فرایند قانون گذاری گفت: بنده تاکید دارم که مرکز پژوهشها برای ارتباط با انجمنهای علمی و دانشگاهی تا بتوان از ظرفیتهای فکری دانشگاهها در غنی تر کردن نظارت بر مجلس استفاده کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فکر کنم با توجه به زمانی که مجلس به مرکز پژوهشها داده است مرکز پژوهشها باید موتور فکری مجلس باشد و اولویت استراتژیک مجلس نیز در آن در نظر گرفته شود.
همچنین مرکز پژوهشهای مجلس با زمانبندی که در نظر دارد باید اولویتهایی را در نظر گرفته و براساس آن این اولویت بندیها را ارایه دهد.
وی گفت: گام بعدی این است که مرکز پژوهشها تمام اولویتها به برنامه مدون تبدیل کند و به عنوان پیشنهاد به کمیسیونها ارایه دهد. این برنامه زمانبندی باید هر سال پیش رود و به عنوان یک مهم در ایجاد همفکری در داخل مجلس به شمار رود و تلاش کنیم این همفکری در مجلس سامان یابد.
لاریجانی تصریح کرد: اقتصاد مهمترین بخش کشور است که موردتوجه مسئولان قرار گرفته است و این همفکری بسیاری مهم است پیشنهاد این است که مرکز پژوهشها هر 6 ماه یکبار گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور را براساس پیش بینی های خود ارایه دهد که وضع چگونه است و نکات مثبت و منفی خود را و ثقل تصمیم گیریها باید کجا قرار بگیرد.
وی گفت: در حال حاضر شرایط کشور وارد فاز جدیدی می شود و داشتن یک پیش بینی می تواند به مجلس کمک کند تا تصمیمات هماهنگ و سنجیده تری بگیرد.
نظر شما