حوزه و دانشگاه در تثبیت و باور مبانی وحدت گام جدی بردارند

خبرگزاری شبستان: نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون وحدت آنگونه که باید شکل نگرفته و بیشتر در حد شعار باقی مانده، گفت: باید حوزه و دانشگاه در تثبیت و باور مبانی وحدت گام جدی بردارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام حسین مختاری شب گذشته ( 28 آذر) در نشست صمیمی اساتید حوزه و دانشگاه با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: مهمترین بحث وحدت مبانی آن است تا پایه‌ها و مبانی وحدت به درستی در حوزه و دانشگاه و سطح عموم مردم شکل نگیرد دیوار وحدت بالا نخواهد رفت و یا این دیوار تا ثریا کج بالا می رود که عاقبت باید آن را ویران کرد.

 

وی افزود: باید مبانی وحدت توسعه یابد و در سطح تمام حوزویان و دانشگاهیان گسترش پیدا کند.

 

نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان اینکه اگر تاکنون وحدت آنگونه که باید شکل نگرفته و بیشتر در حد شعار باقی مانده، گفت: چون پایه‌های وحدت تاکنون جو قالب نبوده است.

 

حجت الاسلام مختاری با تاکید بر اینکه مبانی وحدت اساسی ترین بحث است، تصریح کرد: وحدت مبانی اسلامی و انسانی دارد و باید به هر دو بخش توجه کرد.

 

وی ادامه داد: قرآن وحدت را نعمت و تفرقه را عذابی بدتر و سوزنده تر از آتش و زلزله‌های ویرانگر می‌داند و دستور به وحدت و منع از تفرقه داده است.

 

نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تفرقه امت اسلامی را می‌سوزاند، بیان کرد: مسئله اتحاد و وحدت آنقدر در قرآن و مبانی اسلامی مهم است که گوساله پرستی امت بهتر از تفرقه است.

 

حجت الاسلام مختاری با بیان اینکه هیچ دستور اسلامی بی دلیل نیست، گفت: تعبد اعتقاد ما است اما تعبد در دستورات قرآنی معنایش بی دلیل بودن نیست معنای آن دلیل عقلانی و فطری داشتن است بنابراین دستورات قرآنی ریشه‌های عقلانی دارد.

 

وی به ریشه های انسانی وحدت تاکید کرد و افزود: وحدت مبانی انسانی دارد و قرآن در این زمینه ارتقای ارشاد به عقل و فطرت است و براساس آموزه های اهل بیت علیه السلام چهار نوع وحدت داریم که اگر این پایه‌ها را باور کنیم به وحدت حوزه و دانشگاه و جامعه می‌رسیم.

 

نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه با لقلقه زبان به وحدت نمی‌رسیم، بیان داشت: باید ایمان ملت و دانشجویان تقویت شود وتا وقتی ایمان به مبدا و وحدت مبدا برای حوزه و دانشگاه تثبیت نشود نمی‌توانیم به اتحاد در سطح اجتماعی برسیم.

 

حجت الاسلام مختاری ادامه داد: اگر نتوانیم برای طلبه و دانشجو و ملت به صورت عقلانی و فطری قیامت را تثبیت کنیم نمی‌توانیم ملت و حوزه و دانشگاه واحد داشته باشیم بنابراین باید ایمان به خدا و قیامت را به عنوان ریشه های اصلی وحدت تقویت کنیم.

 

نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان اینکه براساس آیات قرآن فلسفه آفرینش انسان رسیدن به حیات طیبه است و این را باید تثبیت کرد، گفت: اگر این مهم برای دانشجویان تثبیت نشود به اتحاد نمی‌رسیم و باید در راه رسیدن به این اهداف وحدت داشته باشیم و حرکت در صراط مستقیم تنها راه رسیدن به حیات طیبه است.

 

حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه اگر اهل بندگی خدا نباشیم گرفتار مغضوب علیهم و ضالین می شویم، افزود: امت اسلامی و جامعه بشری اگر از صراط مستقیم تحت هدایت رهبران آسمانی انحراف پیدا کند گرفتار انسان‌های می شود که خدا و قیامت را فراموش کرده‌اند.

 

به گفته وی امروز دنیا اسلام و جامعه بشری گرفتار مغضوب علیهم (استکبار و صهیونیسم و آل سعود) و ضالین( توده های نادان و ناآگاه جامعه اسلامی) هستند که مانند دو لبه قیچی وحدت امت را تیکه تیکه می کنند و هویت حقیقی اسلام ناب را از بین می‌برند.

 

نماینده اساتید حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اگر مبانی وحدت به درستی شکل بگیرد حوزه و دانشگاه نمی‌تواند در مقابل استکبار و مشکلات و مظلومیت جوامع اسلامی بی‌تفاوت باشد، افزود: اگر برخی استکبارستیزی نظام اسلامی را زیر سوال می‌برند و شعار نه غزه و لبنان سر می دهند و یا بی حجابی و معصیت و گناه در جامعه رواج می‌یابد همه بخاطر این است که مبانی وحدت درست نیست.

 

حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه رضای خدا خروجی فرهنگ اسلامی است، تصریح کرد: انسان هایی که مبانی وحدت را باور کردند به دنبال اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اسلامی و رضای خدا هستند.

 

وی در پایان تاکید کرد: باید حوزه و دانشگاه در تثبیت و باور مبانی وحدت گام جدی بردارند.

 

 

کد خبر 595029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha