به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان: آیین رونمایی از کتاب «منظومه فکری امام خمینی(ره)»، عصر یکشنبه 28آذر ماه با حضور حجت الاسلام رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سردار مقدم فر، مشاور فرهنگی فرماندهی کل سپاه، حجت الاسلام خسروپناه، رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.
بر پایه این گزارش در این مراسم دکتر صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران طی سخنانی با بیان اینکه برای ما افتخار است که کتابی در مورد یکی از والاترین و بهترین شخصیت ها که در عمر دیده ایم رونمایی می شود، اظهار کرد: این کتاب به لحاظ فهرست در 30 صفحه و خود مجموعه کتاب در نزدیک به هزار صفحه تالیف شده است.
وی ادمه داد: این اثر در گنجایش خودش منظومه فکری امام راحل را به خوبی معرفی کرده است و همه کارها و اقداماتی که امام خمینی(ره) انجام داده نقل به مضمون در آن وجود دارد که البته اگر نویسنده می خواست تمامی موارد را درج کند قطعا مجموعه بسیار بیش از این چیزی می شد که در دست داریم.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به مجموعه پژوهشگرانی که در تهیه و تالیف این اثر حضور داشتند، گفت: قاعدتا مجموعه ای 10 تا 12 جلدی برای این موضوع لازم بود ولی در این نهصد و پنجاه صفحه و فهرست خوبی که ارائه شده است، می توان گفت تقریبا تمامی موضوعات که در مورد امام خمینی(ره) بوده ارایه شده و کتاب جامعی است. اگر از مجموع کتاب هایی که در مورد امام(ره) خواندیم 3 کتاب خوب باشد این اثر یکی از آنهاست.
وی در ادامه ضمن انتقاد از شمارگان محدود این کتاب افزود: به نظرم دهه فجر امسال خوب است که همه دستگاه ها، صدا و سیما، سازمان فرهنگی هنری شهرداری این کتاب را معرفی کنند.
صلاحی ادامه داد: اساسا جرات پرداختن به شخصیت های بزرگ تاریخ ستودنی است. یک زمان موضوعی انتخاب می شود که بسیاری از افراد آن را انتخاب می کنند ولی زمانی چنین نیست و به شخصیت های بزرگ توجه می کنیم، در نتیجه پرداختن به شخصیت های بزرگ کار عظیمی است حتی اگر آنچه که ارایه کرده ایم کامل نباشد. همین قلم به دست گرفتن و در مورد آدم بزرگ نوشتن ستودنی است. بعد از امام خمینی(ره) بود که نگاه جامع ادیان نسبت به علما اسلام متفاوت شد و امام شاخصی بود که ما فهمدیم مرجع و روحانی یعنی چه.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) جزو برترین های زمان است، تصریح کرد: امام راحل برترین مرجع و رهبر است. کار مهمتر از رهبری، مرجعیت و فقاهت امام (ره)، شجاعت ایشان بود و بالاتر از شجاعت استمرار در حرکتی بود که به آن اعتقاد داشتند. امام خمینی(ره) ایمان داشتند که پیروز می شوند و آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. او حتی در حالت عادی نیز جدی بود.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) در هیچ دانشکده نظامی تحصیل نکرده بودند ولی چنان کار روانی بر دشمن اعمال و آنها را تحقیر کردند که شکست خوردند. ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) بسیار وسیع است.
نظر شما