به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری یازدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا ذکاوت با بیان مطلب گفت: مساجد یکی از پایگاه های بسیار خوب توسعه فعالیت های قرآنی در جامعه است.
وی با بیان اینکه از پتانسیل های موجود در مساجد می توان در راستای آموزش قرآن و آموزه های دینی استفاده کرد، اذعان کرد: توسعه، ساماندهی و برنامه ریزی کلاسهای قرآن خانگی از دیگر کارکردهای مساجد نیز می باشد.
مدیرعامل مؤسسه معجزه ماندگار خاتم آشنایی جوانان و دیگر افراد جامعه با معارف قرآن را از دیگر کارکردهای مسجد برشمرد و گفت: همچنین مساجد می توانند با همکاری امام جماعت و هیات امنا در برقراری تعامل با نخبگان و فرهیختگان نقشی بسیار مهمی را ایفا کنند.
حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا ذکاوت با بیان اینکه حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا ذکاوت با بیان اینکه آموزش عملی آموزه های قرآنی به افراد نیز می تواند از دیگر کارکردهای مسجد باشد، اذعان کرد:این امر با برگزاری کلاسهای مختلف که سبک زندگی اسلامی و قرآنی تحقق می یابد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در مساجد هیات امنا، امام جماعت و بسیج نقش مهمی دارند تعامل بین این سه قشر خیلی حائز اهمیت بوده چرا که هر چه تعامل بینشان پررنگ تر و بیشتر باشد و با هم فکری هم کارها را انجام دهند در بحث تعلیم آموزهای دینی و ترویج فعالیت های قرآنی در محل می توانند موفق تر باشند.
مدیرعامل مؤسسه معجزه ماندگار خاتم گفت: برگزاری جشنواره های قرآنی در جامعه در ترویح فعالیت های دینی و قرآنی موثر بوده چراکه برگزاری اینگونه برنامه ها همانند سفره ای هست که باز می شود و هر کس هر مقدار که می تواند از این سفره بهره مند می گردد.
حجتالاسلام والمسلمین محمود رضا ذکاوت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به مباحث قرآنی تصریح کرد:باید در برگزاری جشنواره ها و مسابقات قرآنی در محلات تبلیغات گسترده تری انجام شود تا این جشنواره با حضور حداکثری افراد برگزار و تعدادی بیشتری از مردم با مفاهیم قرآن آشنا شوند.
وی یادآور شد: جشنواره قرآنی مدهامّتان بستر مناسبی برای آموزش آموزه های قرآنی است.
نظر شما