فاطمه صدری، بانوی شرکتکننده در یازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان در حاشیه برگزاری مرحله کشوری یازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان در بخش خواهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به شرکت در رشته حفظ کل قرآن کریم، گفت: علاقه من به حفظ قرآن کریم از دوران کودکی بود، اما این علاقه تنها به شکل قرائت و مطالعه میگذشت تا اینکه بعد از دریافت مدرک کارشناسی به شکل جدی حفظ قرآن را دنبال کردم.
وی در ادامه به علاقه و تشویق پدرش برای حفظ قرآن کریم اشاره و عنوان کرد: پدرم علاقه بسیاری داشت که فرزندانش به سمت حفظ قرآن کریم بروند و در خانواده ما خواهرم اولین کسی بود که حفظ قرآن را آغاز کرد.
این شرکت کننده در مسابقات قرآنی مدهامتان به نبود مربی حفظ در سنقر اشاره داشت و گفت: من حفظ قرآن را با گوش دادن به نوارهای ضبط صوت و بدون کمک گرفتن از مربی فرا گرفتم.
وی عنوان کرد: تنها مربی ما در یک دوره، روحانی مبلغی بود که برای تبلیغ به شهر ما آمده بود و ایشان طی 40 روزی که در شهر ما حضور داشت، روشهای حفظ قرآن کریم را برای ما و دیگر افرادی که در کلاسهای وی بودند، تشریح کرد و من توانستم در این مدت 40 روز، چهار جزء از قرآن کریم را حفظ کنم.
صدری به نقش قرآن کریم در زندگی و به خصوص در توکل به خداوند در رفع مشکلات اشاره کرد و ضمن قرائت آیه 12 سوره ابراهیم، گفت: در این سوره به موضوع توکل اشاره شده است که نقش بسیار زیادی در زندگی انسان دارد.
وی همچنین به آشنایی با کانون فرهنگی و هنری مساجد از طریق یکی از دوستانش اشاره داشت و بیان کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند با بهرهگیری از اساتید برجسته در زمینههای مختلف قرآنی نقش ارزندهای را در گسترس قرآن و فرهنگ قرآنی در بطن جامعه ایفا کنند.
این بانوی حافظ کل قرآن کریم که هم اکنون دورههای حفظ قرآن برای نونهالان را در شهر سنقر برگزار میکند، ادامه داد: استفاده از زور برای سوق دادن کودکان و نوجوانان به سمت دین هرگز کارساز نیست و چنانچه ما بپذیریم که کودکان، شور و شوق و شیطنتهایی دارند که نباید سرکوب شود، قطعا پذیرفتن این شیطنتها و عدم استفاده از اجبار در علاقمندی آنان به قرآن کریم نقش خواهد داشت.
نظر شما