به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری یازدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان، حسین علی جعفری، گفت: پیوند مسجد، قرآن و فرهنگ از صدر اسلام، پیوندی ناگسستنی و ديرينه است.
وی گفت: تشكيل جلسات قرآني در مساجد و تشويق به حضور هيئات قرآني محلي و خانگي در مساجد، حضور قاريان و حافظان در برنامههاي انس با قرآن در آن ها، برپايي كرسيهاي قرآني جهت حضور استادان معروف قرآني و تلاوت قرآن و برگزاري جلسات تفسير قرآن در مساجد از جمله راهكارهاي گسترش فعاليتهاي قرآني در مساجد هستند.
مدیر کل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، نظارت بر فعالیت های قرآنی و فرهنگی در مساجد توسط دستگاه های مرتبط را امری ضروری دانست و گفت: باید آگاهانه به فعالیت های فرهنگی و قرآنی در مساجد نظارت شود تا از بروز و ظهور اندیشهها و تفکراتی که ممکن است به یکرنگی و وحدت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، خدشه وارد کنند جلوگیری شود.
جعفری با اشاره به اینکه «مسجدمحوري» بهترين راهکار براي توسعه فعاليتهاي قرآني است، اظهار کرد: براي ايفاي نقش هر چه بيشتر مساجد در فعاليتهاي قرآني، بايد هماهنگي بيشتري ميان موسسات و مساجد به وجود آيد و لازمه اين کار هم ارتباط نيروهاي قرآني با مساجد آنها است.
به گفته مدیرکل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، يکي از بهترين راه هاي جذب کودکان و نوجوانان به مساجد ميتواند فعاليتهاي متنوع قرآني در قالب قرائت و حفظ و جمع خواني قرآن باشد.
جعفری گفت: بنا بر اصول مسلّم قرآن کریم، جامعه قرآنی، جامعه ای است که همه شئون آن منطبق با قرآن کریم و طبق قرآن و سنّت ساخته شده باشد.
وی با اشاره به حضور بالغ بر 300 نفر از چهره های فعال و نخبگان قرآنی مساجد کشور در جشنواره قرآنی مدهامّتان، اظهار کرد: کوچکترین آیه قرآن و پر بارترین معنای بهشتی که ترجمه آن سرسبز و خرمی است که به مومنان وعده داده شده است، نامی زیبا است که برای این فعالیت عظیم قرآنی انتخاب شده است.
مدیرکل روابط عمومی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، خاطر نشان کرد: جشنواره قرآنی مدهامّتان به واقع در پی شناسایی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقهمند به قرآن و فرهنگ غنی اسلام، حضور پر نشاطتر اعضای کانونها در فعالیتهای قرآنی ملی و بینالمللی، کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در قالب ایجاد رقابت سالم، ترغیب و تشویق مدیران کانونها به کشف استعدادهای محلی و منطقهای فعال در امور قرآنی، آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیتهای قرآنی موجود در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است.
نظر شما