خبرگزاری شبستان- گروه سیاسی: اتحادیه بینالمللی تعاون یا ICA یک انجمن بینالمللی است که انواع سازمانهای تعاونی را شامل میشود. تشکیل اتحادیه بینالمللی تعاون به صورت کنونی برای نخستین بار در سال 1866 میلادی توسط بلوز Belus فرانسوی پیشنهاد شد و این اتحادیه در 18 آگوست (28 مرداد) ۱۸۹۵میلادی (1274 ) و در کنگره بینالمللی تعاون در لندن تاسیس شد و اداره مرکزی این اتحادیه در شهر ژنو سوییس واقع است. اعضای اتحادیه را سازمانهای ملی و بینالمللی تعاون در تمامی بخشها از جمله کشاورزی، بانکداری، انرژی، صنعت، بیمه، ماهیگیری، تعاونیهای مسکن، گردشگری و مصرف تشکیل میدهند.
بنابراین گزارش، مجمع جهانی تعاون، آسیا و اقیانوسیه از نظر جمعیت، عضویت سازمانی و عملکرد مالی قویترین ناحیه مجمع جهانی تعاون (ICA) است و از این رو نقش جدی را در مقایسه با سه ناحیه آفریقا، اروپا و آمریکا برعهده دارد. این مجمع دارای تراز مالی مثبت است و به ICA جهانی کمک می کند. فعالان اصلی این منطقه، کشورهای کره جنوبی، ژاپن، سنگاپور، استرالیا، هند، چین و ایران هستند. عضویت ایران در هیات مدیره این مجمع باعث شده است تا در جریان تصمیم های این سازمان مهم بینالمللی در بخش تعاون قرار گیریم به عنوان نمونه در تصویب صورت های مالی، پروژه های مرتبط، و انتخاب مدیر اجرایی که همه در اتخاذ تصمیم ها مهم است، تا بتوانیم در سال 2020 تاثیرگذار باشیم.
این گزارش می افزاید: بر همین اساس جمهوری اسلامی میزبانی سیزدهمین اجلاس منطقه ای مجمع جهانی تعاون بخش آسیا و اقیانوسیه را در سال 2018 بر عهده گرفته است. پایگاه خبری اتاق تعاون در این زمینه به نقل ازعلیرضا قراگوزلو، معاون ببن الملل اتاق تعاون ایران نوشته است: "مجمع جهانی مزبور بالاترین مرجع بخش تعاون در جهان است و به دلیل ارتباطاتی که این مجمع با سازمان ملل و سازمان بین المللی کار دارد، برگزاری آن برای کشور امری بسیار مهم به شمار می رود.
حضور در این اجلاس با ثبت نام صورت می گیرد و اعضا حق عضویت بالایی می پردازند، در کنار درآمدزایی به شکل مستقیم، موجب درآمدزایی غیر مستقیم برای کشور از محل میزبانی پدید خواهد آمد. برگزاری این مجمع از نظر جایگاه بین المللی به دلیل حضور نماینده مجمع جهانی تعاونی ( ICA GLOBAL ) و سایر اعضای هیات مدیره بسیار مهم است. این میزبانی امکان مطرح کردن ایران در اجلاس جهانی که پاییز سال 2017 در مالزی برگزار می شود،به وجود می آید و این امر یکی از بهترین رخدادها در بخش تعاون به حساب می آید."
یادآور می شود: جمهوری اسلامی در 90 روز آینده میزبان هیاتی از ICA برای بررسی مکان و سایر مقدمان اجلاس خواهد بود، بنابراین تمام حوزه های بخش تعاون از جمله حمل و نقل، کشاورزی، بانک و بیمه و غیره باید برای این موضوع برنامه ریزی مناسب داشته باشند تا ضمن معرفی ایران به سایر کشورها بتوانند از دستاورد های بیشمار آن بهره مند شوند.
نظر شما