به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان، عباس صادقزاده در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در محل آموزش و پرورش استان که با حضور جمعی از مسئولان استان کرمان برگزار شد اظهار داشت: همکاری و تعامل خوب آموزش و پرورش با سایر دستگاهها به ویژه بهزیستی در راستای آگاهسازی به والدین و دانشآموزان قابل تقدیر است.
وی با اشاره به همدلی و همراهی بین همه دستگاههای اجرایی در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، گفت: بسیج، آموزش و پرورش و همه دستگاههایی که میتوانند نقش اساسی را در تربیت داشته باشند به خوبی به این حوزه ورود پیدا کردهاند و امیدواریم با همدلی و همگرایی که در استان کرمان وجود دارد؛ بیشترین بهره را در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ببریم.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با تصریح به اینکه در حوزههای درمان و پیشگیری اجتماع محور باید از ظرفیت محلات استفاده شود؛ ایجاد و توجه به زیرساختها و نیازهای اصلی محلات را با اهمیت دانست و گفت: تا زمانی که زیرساختها و نیازهای اصلی محلات مشخص نشود؛ نمیتوان نتیجه دقیق و درستی را از طرح گرفت.
وی تجارب سازمان بهزیستی را در ایجاد پایگاههای محلی اجتماعمحور و سلامت روان در کاهش آسیبهای اجتماعی، اعتیاد و آگاهسازی حائز اهمیت برشمرد و افزود: این تجارب میتوانند کمک خوبی برای به نتیجه رساندن این طرح باشند.
صادق زاده با بیان اینکه مدیریت آسیبهای اجتماعی در محلات شهر کرمان به شکل پایلوت در حال اجرا است و این الگو یک الگوی محلهمحور است؛ افزود: در این طرح قرار است که سرمایههای اجتماعی آن محله شناسایی و توسط همان سرمایهها اقدامات انجام شود؛ امیدواریم بعد از اجرای موفق، این طرح به سایر استانها تعمیم داده شود.
محمد محسنبیگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، خانوادهها و والدین را به عنوان رکن اساسی تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: طبق بررسیهای انجام شده حساسیت والدین نسبت به مسائل فرزندانشان در سطح جامعه و در سطح مدارس کمرنگتر از گذشته شده است.
وی با افزودن اینکه سرلوحه فعالیتهای مدرسه جلسات اولیاء و مربیان است که در حوزههای مختلف از جمله مشاوره، پیشگیری و... شکل میگیرد؛ یکی از واقعیتهای امروز را فاصله گرفتن پدران در زمینه تربیت عنوان کرد و گفت: پدران سهم بزرگی را در تربیت دارند؛ باید همسویی موضوعات فرهنگی و اجتماعی بین دستگاههای متولی افزایش یابد.
نظر شما