مواد مخدر از مصادیق مهم هلاکت و نابودی/مهارت«نه گفتن» در جامعه تقویت شود

خبرگزاری شبستان: رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از مصادیق مهم هلاکت و نابودی است تصریح کرد: هر عمل زیان‌آوری که انسان را نابود کند، گناه محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، حجت‌الاسلام منوچهر احمدی‌پور، رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا ظهر امروز(۲۲ آذر) در کارگاه آموزشی سبک زندگی و دوری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد در حوزه علمیه خواهران صومعه‌سرا اظهار داشت: خواهران طلبه مبلغان جامعه هستند و موظفند همه نکات مربوط به آسیب‌های اجتماعی را بدانند.

 

وی با بیان اینکه مردم جامعه از مبلغان به دنبال بحث علمی اعتیاد نیستند بلکه به دنبال بحث فقهی و دینی اعتیاد هستند، افزود: همه هجمه‌هایی که از مواد مخدر در کشور دیده می‌شود، ریشه در مبارزه دشمن با دین دارد.

 

رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با بیان اینکه دین به صورت مستقیم از اعتیاد سخن نگفته است، گفت: مطابق آیات قرآن و گفتار پیامبر(صلی‌الله علیه و آله وسلم) و ائمه معصومین(علیه‌السلام) از تمامی خیرات و شرات در دین نام برده شده است.

 

حجت‌الاسلام احمدی‌پور با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از مصادیق مهم هلاکت و نابودی است که در آیه 25 سوره بقره به این موضوع اشاره شده است، تصریح کرد: هر عمل زیان‌آوری که انسان را نیست و نابود کند گناه محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر مصداق عصم و در نتیجه حرام است، خاطرنشان کرد: مواد مخدر یکی از گام‌های شیطان برای دور کردن انسان از خدا است.

 

رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با اشاره به سخنی از پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله وسلم) که در اسلام ضرر رساندن به خود و دیگران حرام و ممنوع و شریعت اسلام به افزایش خیرات است، اظهارداشت: اعتیاد شر است و به خود فرد، خانواده و جامعه ضرر و آسیب می‌رساند.

 

حجت‌الاسلام احمدی‌پور با بیان اینکه طبق روایات پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله وسلم) از کسانی که مواد مخدر استفاده می‌کنند بیزار است، افزود: از نظر رسول اکرم(ص) کسی که «بنگ» را کوچک بشمارد کفر ورزیده است.

 

وی با اشاره به ریشه‌های دینی گرایش به اعتیاد، گفت: عشق به دنیا و دوری از آخرت، لذت جویی کاذب، سردرگمی و بی‌هدفی، نبود آرامش، توکل و تمسک به غیرخدا، ناسپاسی از نعمات الهی، زیاده‌خواهی و طمع، نشاط کاذب و دورشدن از عقل سلیم از جمله عوامل اعتیاد است.

 

خانواده‌ها باید مهارت «نه» گفتن را از کودکی در فرزندان تقویت کنند

فاطمه حسین‌پور، کارشناس اعتیاد و خانواده نیز در این کارگاه آموزشی اعتیاد را معضلی اجتماعی دانست و اظهار داشت: باید آگاهی خود را نسبت به موضوع اعتیاد بالا ببریم.

 

وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید مهارت «نه» گفتن را از کودکی در فرزندان تقویت کنند، افزود: خانواده‌ها با فرزندان خود دوست باشند تا فرزندان احساس راحتی کنند و تمام مسائل را با اولیای خود درمیان بگذارند.

 

این کارشناس اعتیاد و خانواده با بیان اینکه پدران و مادران بینش تربیتی خود را بالا ببرند، گفت: خانواده باید دوستان فرزندان خود را به خوبی بشناسند و بدانند فرزندشان با چه کسانی رفت و آمد دارد.

 

حسین‌پور، روابط پدر و مادر در خانه را بر روی فرزند تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: پدر و مادری که در خانه به یکدیگر ابراز محبت نمی‌کنند، فرزند نمی‌تواند محبت‌ورزی را یاد بگیرد.

 

وی با بیان اینکه اگر در منزل برای فرزندان محیطی آرام فراهم شود قطعا در آینده مشکلی در جامعه نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: اولیای خانه باید با برنامه‌ریزی با فرزندان برخورد داشته باشند.

 

این کارشناس اعتیاد و خانواده اظهار داشت: جامعه ما جامعه‌ایست که در آن اعتیاد زیاد و در حال افزایش است و باید فرزندان نسبت به موضوع اعتیاد آگاه‌سازی شوند و قدرت نه گفتن را بیاموزند.

 

حسین‌پور با بیان اینکه در مدارس ابتدایی دخترانه هم اعتیاد وجود دارد، افزود: وقتی فرزندان از کودکی آگاه‌سازی شوند قطعا به سمت اعتیاد نخواهند پیش رفت.

 

وی، تاثیرگذاری نوجوانان بر یکدیگر را بسیار قوی دانست و گفت: بانوان آگاهی لازم را در راستای مواد مخدر داشته باشند و از هر داروی بدون تجویز پزشک، برای تناسب اندام و لاغری استفاده نکنند.

کد خبر 593489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha