به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، عباس صالحی، معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (22 آذر) در نخستین کنگره ملی شعر پیامبر مهربانی بیان داشت: امروزه در جهانی زندگی می کنیم که کودکان برخی از کشورهای دنیا مورد ظلم و ستم قرار می گیرند این در حالی است که پیامبر در دوران خودش به هنگام اقامه نماز وقتی دید که کودکی در حال گریه کردن است لذا نماز خود را به سرعت به پایان رساند.
وی با بیان اینکه بازگشت به سیره و منش پیامبر اکرم افق جدید را به روی زندگی ما می گشاید، افزود: خداوند دنیا را حقیر و کوچک می داند و بالعکس آن از اخلاق پیامبر اکرم به بزرگی یاد می کند.
معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: پیامبر اکرم که شکیبایی را وصف اخلاق خود قرار داده بود با همه سختی ها هرگاه فضا برای او تنگ می شود مناجات و دعا را بر لب جاری می کرد.
صالحی با بیان اینکه امانتداری یکی از اوصاف پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود، ادامه داد: پس از 13 سال که در مکه مشرکان با نبی مکرم اسلام ستیز کردند اما این امام همام هنوز معتمد مردم بودند.
وی، نبی مکرم اسلام را تجلی اسماء الهی دانست، افزود: مشرکانی که همانا با پیامبر می جنگیدند به عنوان امانتدار این امام همام را قبول و به ایشان اعتقاد داشتند.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد تاکید کرد: اگر مسلمانیم و بازگشت عزت و شکوه خود را خواهان هستیم باید در برابر تمدن سازی نوین به سیره و منش پیامبر اکرم بازگردیم.
صالحی، شعر را رسانه ای برای بازگشت به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم اعلام کرد و یادآور شد: شعر می تواند با اتحاد واژگان، ارتباط ما را با ذات وجودی پیامبر نزدیک کند.
وی با اشاره به اینکه بازگشت به سیره و منش پیامبر اکرم را با زبان شعر جدی بگیریم، افزود: زبان های اقوام مختلف به میدان شعر آمده اند تا فضای دیگر ایجاد کنند.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: کسانی که در حوزه روانشناسی کار می کنند بر این اعتقاد هستند که زبان مادری زبان اندیشه است.
نظر شما