به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مجید محنائی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 22 آذر ) به خبرنگاران، گفت: براساس مصوبه اخیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و براساس قانون مشاغل خانگی مصوب سال 1389 مجلس شورای اسلامی، ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاست های اشتغالزائی کشور است.
محنائی، یادآور شد: با هدف رفع نواقص فعلی قانون مشاغل خانگی، الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی تدوین و ابلاغ شد.
وی اظهار داشت: در این فرآیند متقاضی مشاغل خانگی درخواست خود را در سامانه مشاغل خانگی ثبت و این درخواست و طرح توسط دستگاه های تخصصی همچون جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صندوق کارآفرینی امید، صنعت، معدن و تجارت، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته امداد امام (رحمه الله تعالی علیه)، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و... بررسی می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: مجوز لازم پس از تائید توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان صادر و از محل اعتبارات دستگاه تخصصی و یا اعتبارات سازمان های حمایتی توسط بانک عامل تامین مالی می شود.
محنائی، گفت: مشاغل خانگی مزایایی نظیر، پایین بودن هزینه راه اندازی نسبت به سایر مشاغل، انعطاف پذیری و امکان اشتغال برای اقشار گوناگون را دارد و در طرح جدید توانمندسازی متقاضیان، تمرکز بر اولویت ها و مزیت های مناطق مد نظر است.
نظر شما