به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، سردار سید صادق حسینی، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، صبح امروز(21 آذر) در مراسم تجلیل از فعالان طرحهای اقتصاد مقاومتی و برگزیدگان گروههای جهادی، اظهار کرد: امروز یکی از مؤلفههای قدرت هر کشور، اقتصاد است.
وی، بابیان اینکه اگر کشور میخواهد موفق باشد باید برای پیشرفت در کنار سایر پایههای قدرت، از اقتصادی قوی برخوردار باشد، بیان کرد: در کشور ما ایمان و اعتقاد الهی، اولین و تنها ساختار قدرت ساز جمهوری اسلامی در جنگ نرم است و امروز باید سایر مؤلفهها ازجمله قدرت فرهنگی، قدرت سیاسی، در بحث اقتصاد مقاومتی بهعنوان یک شاخص و شاکله اقتصاد در کشور موردتوجه همه مردم و مسئولان قرار گیرد.
سردار حسینی، یادآور شد: اگر اقتصاد مقاومتی با تمام تعاریفی که در کلام رهبری وجود دارد، اجرایی و با بهرهگیری از ظرفیت و توانمندی جوانان با شورونشاط و خلاق بهکارگیری شود، با اجرای کامل اقتصاد مقاومتی، تأمین معیشت، رفع بیکاری و درواقع استقلال حقیقی کشور و تثبیت امنیت کشور صورت خواهد گرفت و اینیک واقعیت است.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، بیان کرد: اگر ما میخواهیم در کنار سایر مؤلفهها، به نحوه شایسته از همه ظرفیتهای کشور اعم از منافع، منابع و همه منابع انسانی استفاده کنیم بهطورقطع در این موضوع پیروز خواهیم شد و باید گفت که اقتصاد قدرتمند یک مؤلفه قدرت است و یک واقعیت است.
وی، گفت: ما باید از امکانات و ظرفیت نیروی انسانی جوان، خلاق، جویای کار و توسعه استفاده کنیم و منابع خود را برای آسایش رفاه و توسعه پایدار و رفع نیازمندیها و تأمین نیازمندیهای جامعه بهکارگیریم.
سردار حسینی، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی، بهترین راهکار اصلی برای خروج از مشکلات و تحریمهای اقتصادی است که موجب افزایش قدرت ملی میشود و باید سرلوحه برنامههای ما قرار گیرد.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، یادآور شد: قدرت ملی، توان دولت را برای پیشبرد اهداف افزایش میدهد و چانهزنی دولت را در مسائل سیاسی و اقتصادی افزایش میدهد، تضمینکننده امنیت ملی و معیشت ملی است و در جنگ نرم، این قدرت ملی است که قادر به پیروزی در مقابل فرهنگ وارداتی غرب است.
وی، بیان کرد: قدرت ملی به عوامل محسوس شامل جغرافیا، دانش فنّاوری، توان نظامی و توان اقتصادی بستگی دارد و عامل نامحسوس قدرت در برابر همه توطئههایی که طراحی میشود عوامل نامحسوس و معنوی است که برگرفته از اعتقاد ایمانی بود و میتواند سایر مؤلفههای قدرت را نیز بهحداعلای خود برساند و عامل تأمین سایر نیازمندیها باشد.
سردار حسینی، تأمین کالاهای اساسی و اولیه و موردنیاز مردم در جامعه، تو جه به فعالیتهای اقتصادی مزیت دار، مبارزه با قاچاق کالا که ضربههای سنگینی به اقتصاد وارد میکند، استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و تکیهبر توان و ظرفیت علمی و انسانی داخلی را از عوامل مهم و شاخصههای اصلی در بحث اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، بیان کرد: گروههای هجرت با حضور دانش آموزان و دانشجویان در حوزههای مختلف عمرانی با هزینه کم بانشاط جوانان و شور جوانی در مناطق محروم ضمن اینکه در چرخه اقتصاد فعالیت میکنند و به نیروی کار و تولید یعنی کشاورز دامدار و روستایی کمک میکنند، درواقع یک مدرسه و دانشگاه تمرین مدیریت است.
وی، گفت: جوانان در این اردوها باکار آشنا میشوند، با مدیریت جهادی و تفکر بسیجی یعنی کار زیاد، تلاش زیاد و هزینه کم، توقع کم و درستکار انجام دادن آشنا میشوند.
سردار حسینی، افزود: گروهی تلاش میکنند که قدرت یا گروهی بهموازات بسیج تشکیل دهند که بسیج را از مسیر اصلی خود منحرف و یا بسیج را کم اثر کنند، اما بسیج بهعنوان یک مؤلفه قدرت، ارتباط بیواسطه بین لایههای مختلف جامعه و مدیریت کشور و نظام ایجاد کرده و از ظرفیت انسانی برای توسعه و تأمین امنیت کشور، تولید فکر اندیشه، ترویج ارزشهای اسلامی، توسعه خوبیها و جلوگیری از بدیها تشکیلشده است.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، بیان کرد: باید تلاش کنیم که نگذاریم بسیج در این مسیر آسیب ببیند و با همان قدرت و توان بعد از انقلاب اسلامی و در دوران جنگ و دفاع مقدس و حوادث بعدازآن، با بهرهگیری از توان و ظرفیت جوانان همچنان گرهگشای مشکلات باشد.
وی، یادآور شد: میشود ما اقتصاد و سیاستمان و فرهنگمان را برم بنای اعتقاد الهی، پیروی از ولایت و بهکارگیری همه توانمندیها و همافزایی همه دستگاههای کشوری تأمین کنیم و نیازی به خارج از کشور نداشته باشیم و برای تأمین نیازمندیها باید امنیت پایدار در کشور وجود داشته باشد و اگر امنیت باشد خیلی از نیازمندیهای کشور تأمین میشود و امروز امنیت در کشور یک نعمت بزرگ الهی است.
سردار حسینی، گفت: اینکه امروز گفته میشود آمریکا دشمن شماره یک ماست، اینیک واقعیت است، در برجام کشورهای 1+5 و در رأس آن آمریکا تفاهم کردند و خود آمریکاییها به دنبال این بودند که این توافق صورت بگیرد اما آنچه را که خودشان پذیرفتند و به تائید شورای امنیت رساندند، در برجام به عهد و پیمان خود پایبند نبودند، نشان میدهد که آمریکا جز تأمین منافع خود به هیچ عهد و پیمان و قرارداد بینالمللی وفادار نیست و نخواهد بود.
نظر شما