تنها سه سخنرانی به دلیل نداشتن مجوز لغو شد/هیچ مدیر سیاسی حقوق نجومی نگرفته است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه تمام دستگاههای اجرایی به موقع به شبهات علیه دولت پاسخ دهند گفت: تنها سه سخنرانی در روز ۱۶ آذر به دلیل نداشتن مجوز لغو شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدامین رضازاده، مدیرکل سیاسی وزارت کشور در همایش معاونین سیاسی استانداریهای سراسر کشور گفت: اهداف این سمینارهای دوره ای و فصلی در وزارت کشور که با حضور معاونین سیاسی و امنیتی برگزار می شود هم اندیشی در مورد مسایل سیاسی و امنیتی و همچنین تبیین رویکردهای جدید و تبادل تجربیات و تحلیل مسایل کلان و مهم کشور در استانها است.

 

وی با اشاره به هماهنگی میان بخشی معاونتهای وزارت کشور اظهار کرد: در این همایش تمهیدات و راهکارهای لازم برای سایر قوا و دستگاهها و نهادهای حاکمیتی که در امور حکومت داری دخیل هستند مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

 

مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: طبعاً به عنوان ستاد سیاسی دولت در وزارت کشور مسئولیت اجرای سیاستهای دولت را بر عهده داریم که تبیین این سیاستها به اقتضای روز به عهده ما و معاونین سیاسی و امنیتی استانهاست.

 

رضازاده تصریح کرد: تبیین رویکردها و عملکرد گذشته دولت و دفاع از عملکرد دولت از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: پاسخ به شبهات و تخریباتی که اکثراً به شکل غیرمنصفانه است نیز مانند بحث دوتابعیتی مدیران که جنجالهایی را ایجاد کرد نیز از وظایف ماست این مسایل فضای سیاسی را به شکل نامطلوبی را مسموم می کند.

 

وی با اشاره به بحث حقوقهای نجومی مدیران خاطرنشان کرد: در بحث حقوقهای نجومی نیز حتی یک مدیر سیاسی حقوق نجومی نگرفته است و این موضوع در حوزه های اقتصادی و مدیران غیرسیاسی بوده است اما فضایی ایجاد شد که تمام اقدامات مثبت دولت تحت الشعاع حقوقهای نجومی قرار گرفت.

 

وی در مورد لغو سخنرانیهای سیاسی در روز 16 آذر یادآور شد: ما در این روز با افزایش سخنرانیها مواجه بوده ایم و تنها سه برنامه لغو شد که به دلیل نداشتن مجوز و عدم هماهنگی های لازم بوده است که به حساب برنامه های لغو شده می گذارند.

 

وی ادامه داد: فضای سیاسی در کشور طوری است که تمام سلایق سیاسی می تواند اظهارنظرهای خود را حتی غیرمنصفانه مطرح کنند دستگاههای اجرایی وظیفه دارند به موقع به شبهات پاسخ دهند.

 

وی ادامه داد: باید مدیران از فضای مجازی نیز به عنوان فرصتی برای ارتقای آگاهی های مردم با حفظ اخلاق استفاده کنند.

 

رضازاده با اشاره به تشکلها و NGO های خصوصی گفت: تمامی این مراکز فرصتهایی هستند که می توان در بخش مدیریت از آنها برای فعالیتهای بهتر جامعه مدنی و فعالیتهای قومی و مذهبی استفاده کرد. البته مسایل قومی و مذهبی به عنوان نقطه قوت کشور و نقطه مثبت دیده می شوند اما گاهی تلاش می شود از این ظرفیتهای مثبت به عنوان پتانسیل مثبت علیه کشور استفاده شود.

 

وی ادامه داد: ارزیابی و تهیه دقیق برنامه ها و وعده های دولت در سال آخر از دور اول به عنوان یکی دیگر از وظایف مدیران است که البته مدیران دولت باید ارزیابی از عملکرد دستگاهها داشته باشد و نقطه ضعف را پوشش دهند.

 

کد خبر 593136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha