به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي،محمد حسين ايماني خوشخو؛ رييس كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه اين كميسيون با اشاره به تهيه و تدوين اسناد هنري گفت: پيش نويس سند موسيقي در حال تدوین است که پس از بررسي نهايي در كميسيون هنر و معماري به كميسيون مشورتي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و پس از آن به شوراي عالي براي تصويب ارسال مي شود.
ايماني خوشخو افزود: سند موسيقي مبتنی بر اصول نقشه مهندسی کشور بوده و قابل توسعه است و در حوزه موسيقي با توجه به مسايل آن و تفاوت ديدگاهها ضرورت دارد سندی تدوين شود و مبناي كار قرار گيرد و ساير مسايل و جزييات موسيقي از سوي مديران و نهادهاي مربوط برنامه ريزي شود.
رييس كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه گفت: بررسی سند معماري در جلسه آتي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه خواهد یافت و اميدواريم با تصويب آن بخش عمده اي ناهماهنگي ها در زمينه معماري برطرف شود. سند سينما نيز با نظر هنرمندان سينما، مديران سينمايي و كميسيون هنر و معماري در كميسيون مشورتي شورا در حال بررسی می باشد. كه پس از ان به شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي بررسي و تصويب ارائه خواهد شد.
فرزاد طالبي؛ مديركل دفتر موسيقي در اين جلسه گفت: تصویب سند موسيقي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي اتفاق موثري خواهد بود.
طالبي با اشاره به حمايت دولت از موسيقي گفت: در دفتر موسيقي چند بخش حمايت را تعريف كرده ايم. حمايت از موسيقي نواحي، حمايت از توليد و حمايت از موسيقي هايي كه ضروري است و بيشتر جنبه هويتي دارند. در زمينه موسيقي نواحي امسال جشنواره نواحي برگزار شد و بيش از 70درصد شركت كنندگان در جشنواره جوانان بودند. براي حمايت از توليد جشنواره بين المللي موسيقي فجر به سمتي رفت كه به توليد و بررسي يك سال موسيقي ايران بپردازد. لازم است كه يك ارتباط معنادار بين اجرا و توليد موسيقي شكل بگيرد و به همين دليل ضرورت دارد كه به سمت توليد موسيقي حركت كنيم.
دكتر بهمن نامور مطلق؛ عضو كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز در اين جلسه گفت: ضرورت دارد كه به موسيقي معنوي و موسيقي و ادبيات توجه شود چون موسيقي معنوي و موسيقي و ادبيات كشور ما مي تواند در جهان به يك برند تبديل شود.
نامور مطلق همچنين درباره ضرورت مديريت و برنامه ريزي واحد در هنرهاي سنتي گفت: هنرهايي مانند نگارگري و سفال از نظر مديريتي در حوزه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تعرف شده است اما برنامه هايي مانند دوسالانه ها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي شود و لازم است درباره مديريت و مسئوليت هنرهاي سنتي تصميم گيري شود.
مقرر شد كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي جلسه مشتركي را با مديران سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي وحدت رویه در حوزه هنرهای سنتی برگزار كند.
در اين جلسه اعضاي كميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي نظرات خود را درباره مسايل و برنامه هاي حوزه هنر بيان كردند.
نظر شما