انرژی‌های تجدیدپذیر؛ محور فعالیت جدید ایران و اتریش

خبرگزاری شبستان:کشورمان نیز همراستا با سایر کشورها انرژی های تجدیدپذیر را مورد توجه قرار داده است و در این راستا به تازگی اتریش برای همکاری با ایران در زمینه انرژی های تجدیدپذیر آمادگی خود را اعلام کرده است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: در سال‌های اخیر با توجه به این که منابع انرژی تجدید ناپذیر رو به اتمام هستند انرژی های تجدیدپذیر مورد توجه قرار گرفته‌اند. در سال ۲۰۰۶ حدود ۱۸ درصد از انرژی مصرفی جهانی از راه انرژی‌های تجدید پذیر بدست آمد. سهم زیست‌توده به‌طور سنتی حدود 13 درصد، که بیشتر جهت حرارت دهی و 3 درصد انرژی آبی بود.۲/۴ درصد باقی‌مانده شامل نیروگاهای آبی کوچک، زیست توده مدرن، انرژی بادی، انرژی خورشیدی، انرژی زمین‌گرمایی و سوختهای زیستی می‌باشد که به سرعت در حال گسترش هستند.

 

 بنابراین گزارش، انرژی‌های نو را می‌توان در مقیاس‌های کوچک (نیروگاه کوچک خارج مدار یا نیروگاه کوچک مدار بسته) استفاده کرد. به این دلیل که منابع انرژی‌های تجدیدپذیر در تمام نقاط کره زمین در دسترس می‌باشند، در حواشی و در جاهای دور افتاده، نقش انرژی‌های نو به‌خوبی نمایان می‌شود، در حالی که منابع سوخت‌های فسیلی (نفت، گاز، و زغال‌سنگ) فقط در کشورهای خاصی یافت می‌شود. کنیا دارای بالاترین نرخ سالانه فروش سیستم‌های کوچک خورشیدی (۲۰-۱۰۰ وات) به میزان ۳۰۰۰۰ سیستم در سال می‌باشد. در کشورمان هم چند سالی است که استفاده از انرژی های تجدیپذیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و در حال حاضر اتریش برای همکاری با ایران در زمینه انرژی های تجدیدپذیر آمادگی خود را اعلام کرده اند.

 

این گزارش می افزاید: شانا در این زمینه خبر داده است که: "هیئت ٤٥ نفره فعالان بخش خصوصی از ٣٠ شرکت ایرانی به سرپرستی مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برای دیدار با مسئولان و بازدید از صنایع مختلف و برگزاری جلسه های تجاری به اتریش و آلمان سفری داشتند. زمینه‌های فعالیت هیئت اعزامی به کشور اتریش، ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی، صنایع خودروسازی و قطعات خودرو، انرژی‌های تجدیدپذیر، فناوری‌های زیست ‌محیطی، دارو و تجهیزات پزشکی بود."

 

یادآور می شود: اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند. با این حال، در سال‌های اخیر خصوصی‌سازی باعث کاهش بخش دولتی در سطحی قابل مقایسه با دیگر اقتصادهای اروپایی شده است. جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تأثیر زیادی بر حزب‌های کارگری می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهم‌ترین بخش اقتصاد ملی اتریش است. به طور سنتی کشور آلمان مهمترین شریک تجاری اتریش بوده است که این موضوع باعث شده است که نسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

کد خبر 593045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha