به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در کمیسیون نخست حجت الاسلام و المسلمین زمانی دبیر کمیسیون حوزه و بین الملل دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین به ارائه گزارش پرداخت و گفت: در این کمیسیون رسالت های بین المللی حوزه انقلابی در چهار بخش آموزش، پژوهش، تبلیغ و ارتباطات مطرح شد.
وی ادامه داد: حوزه انقلابی در عرصه بین المللی صاحب شناخت و تبیین آموزشی و ترویج اسلام ناب محمدی و متکی بر اندیشه های امام و رهبری در مواجهه با اسلام آمریکایی است.
دبیر کمیسیون حوزه و بین الملل دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین تاکید کرد: حوزه انقلابی، مسئول در برابر نیازها و چالش ها است و از سوی دیگر تعامل فعال در راستای تحقق رسالت های حوزه بین المللی است.
زمانی تاکید کرد: همچنین معرفت دینی مبتنی بر قرآن و مکتب اهل بیت(ع) و عقلانیت و از سوی دیگر عدالت گستری و ظلم ستیزی و دفاع از ملل مظلوم نیز از دیگر مولفه های حوزه انقلابی است.
*آگاهی بخشیدن به نسل جوان طلاب
حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب دبیر کمیسیون حوزه و انقلاب دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین نیز در این اجلاسیه در تشریح فعالیت این کمسیون گفت: محورهای مختلفی در این کمیسیون مطرح شد که از جمله آن می توان به ضرورت انقلابی ماندن، باید های حوزه انقلابی، راهکارها، سیاست ها و.... اشاره کرد.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده در این کمیسیون گفت: در این کمیسیون مباحثی چون ضمانت اجرای مصوبات، برنامه ریزی در جهت جهانی شدن اسلام، گزارشی از موانع انقلابی بودن ، منویات امام راحل و رهبر انقلاب در خصوص انقلابی بودن و... مورد بحث قرار گرفت.
دبیر کمیسیون حوزه و انقلاب دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین تاکید کرد: انقلابی بودن حوزه یک تحول عظیمی است که از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده که باید در این زمینه پرداخته شود.
نواب گفت: یکی از مسائلی که مورد بررسی قرار گرفت پرداختن به موضوعاتی از قبیل زی طلبگی، رسیدگی به فضای مجازی، الگو سازی، توجه به وصیت نامه حضرت امام راحل و... بود.
وی به فعالیت طلاب جوان اشاره کرد و گفت: آگاهی بخشی به نسل جوان طلاب در راستای اهداف، مبانی و برنامه های انقلاب و حوزه، امر بسیار مهم و اثر بخشی است که باید مورد توجه باشد.
*ارائه راهکار برای گسترش سبک زندگی اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال دبیر کمیسیون اجتماعی سیاسی دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین هم گفت: در این کمسیون به مباحث سبک زندگی اسلامی و دور شدن از ارزش های ایرانی اسلامی پرداخته شد که در این خصوص راهکارهایی نیز مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: در این کمیسیون همچنین دغدغه های مقام معظم رهبری در این خصوص مد نظر قرار گرفته و بر ارائه راهکارهای صحیح تاکید شد.
فرخ فال افزود: ارائه الگوی نظری و علمی سبک زندگی اسلامی، تبیین الگوهای اسلامی و جایگزین الگوهای وارداتی، مبارزه با مراکز مروج سبک زندگی غربی، تشویق مردم برای مصرف کالای ایرانی و... از جمله راهکارها بود.
دبیر کمیسیون اجتماعی سیاسی دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین افزود: یکی از مسائلی که در این کمیسیون مد نظر بود مبارزه با فرهنگ ما نمی توانیم بود که باید در مقابله با آن پرداخته و به جوان روحیه و اعتماد و خودباوری داد.
نظر شما