مردم با تاریخچه مساجد شهر خود آشنا شوند

خبرگزاری شبستان:مدرس دانشگاه و هنرمند رشته عکاسی در استان زنجان گفت: هریک از مساجد تاریخی در دل خود نهفته دارد، از اینرو لازم است مردم با تاریخچه مساجد شهر خود آَشنا شوند.

ناصر محمدی، گردآورنده کتاب تجلی گاه عبودیت و مدرس دانشگاه در زمینه عکاسی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان گفت: هر هنرمندی باید خروجی موثری از آثار خود داشته باشد.

 

وی که کتاب تجلی گاه عبودیت را با تهیه و گردآوری عکس ها و فلسفه مساجد زنجان با قدمت بالای 60 سال را منتشر کرده است، می گوید: هرهنرمندی متعلق به یک مکان و فضایی است که این مکان اعتقادات و باورهای دینی خاص خود را دارد از اینرو هنرمندان باید از این استعداد خدادادی که در اختیار دارند برای شناساندن این فضاها به عموم مردم بهره برداری کنند.

 

محمدی ادامه داد: زنجان به دارالمومنین معروف است از اینرو در کتاب تجلی گاه عبودیت که در سال 89 منتشر شد، مساجد بالای 60 سال قدمت معرفی گردید.

 

وی با اشاره به اینکه در کنار عکس هایی که از این مساجد تهیه می شد، تاریخچه هریک از مساجد به زبان های فارسی و انگیسی گردآوری و به چاپ رسید، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های چاپ کتاب، ماندگاری آثاری است که در آن درج می شود.

 

محمدی که تنها دارنده مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه هنر تهران در زنجان است، ادامه می دهد: علیرغم گسترش فراوان فضای مجازی و اطلاعاتی که در آن منتشر می شود، کتاب از ماندگاری و اثرگذاری بالاتری برخوردار است.

 

وی با بیان اینکه این کتاب را با هزینه شخصی خود تهیه و چاپ کردم، تصریح کرد: استقبال از خرید این کتاب در استان بسیار زیاد بود.

 

مدرس رشته عکاسی دانشگاه روزبه و سما در زنجان گفت: هدف از تهیه این کتاب معرفی مساجد قدیمی زنجان و تاریخچه ساخت آن بود که در یک هزار جلد به چا رسید.

 

به گفته محمدی، دانشجویان معماری از این کتاب استقبال کردند چرا که مطالب گنجانده شده در این کتاب به همراه عکس هایی که از زوایای مختلف مساجد تهیه شده است، گویای تاریخ هریک از این مساجد است.

 

وی با ابراز نگرانی از مظلومیت حوزه فرهنگی و بودجه های بسیار کم این حوزه ادامه داد: برای توسعه و پیشرفت در دنیای کنونی باید هنرمندان مورد حمایت قرار گیرند.

 

در کتاب تجلی گاه عبودیت مسجد جامع، امامزاده سید ابراهیم، مسجد خانم، مسجد میرزایی، مسجد نجفی میرزایی، مسجد میرزایی، مسجد دمیریه، مسجد آقاکاظم، مسجد سید فتح الله، مسجد میربهاء الدین، مسجد چهل ستون، مسجد دستغیب، مسجد ولیعصر، مسجد عباسقلی خان، مسجد یری پایین، مسجد یری بالا، مسجد حاج سید محسن، مسجد آقامیرزااحمد، مسجد حاج لطف الله، مسجد نصرالله خان، مسجد شیخ فیاض، مسجد اسحاق میرزا، مسجد زینبیه، مسجد حسینیه اعظم زنجان، مسجد آهنگران، مسجد رسوال الله، مسجد داودقلی، مسجد جامع قلابر در ایجرود، مسجد جامع قروه در ابهر رود، مسجد جامع سجاس در خدابنده، مسجد علامه حلی، مسجد جامع ابهر و مسجد جامع خدابنده به تفصیل معرفی شده است.

کد خبر 592541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha