به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، انوشیروان محسنی بندپی چهارشنبه (17 اذر)در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر معلولان در اصفهان اظهار داشت: سازمان بهزیستی به منظور تقویت و استمرار کشف استعدادهای معلولان در عرصه فرهنگ و هنر جشنوارههای منطقهای و ملی را برگزار میکند.
وی برگزاری چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر معلولان امید آفرین را نمونه تکمیل شده فعالیتهای سازمان بهزیستی در حوزه تئاتر معلولان عنوان کرد و ابراز داشت: این ظرفیت میتواند به تقویت فعالیتهای معلولان در بسیاری از عرصهها کمک کند.
رئیس سازمان بهزیستی در ادامه با اشاره به اینکه این سازمان به عنوان نهاد اجرایی و متولی امور توانجویان، سه رویکرد را برای ارتقای توانمندیهای آنان در دستور کار خود قرار داده است، اضافه کرد: امید است در روند بازنگری قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و حمایتهای بیمهای،درمانی، اشتغال، معیشت و تشکیل شورای عالی معلولان، شرایطی فراهم شود تا توانجویان کشور بتوانند توانمندی و ظرفیت خود را با رشد علمی و فکری بروز دهند.
وی پیشگیری از بروز و شیوع معلولیت در کشور، توانمندسازی و استانداردسازی خدمات برای توانجویان، جلب حمایت و همراهی سایر دستگاهها در راستای بهبود وضعیت معلولان کشور را از جمله رویکردهای سازمان بهزیستی در این پیوند برشمرد و اظهار داشت: اولویت نخست سازمان بهزیستی، مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان است که همراهی دستگاه های مختلف را می طلبد.
محسنی بندپی در ادامه به برنامهریزی برای راهاندازی 10 سالن تخصصی تئاتر برای معلولان کشور اشاره کرد و افزود: نخستین سالن از این سالنها در استان اصفهان ساخته میشود.
وی ادامه داد: 50 درصد از هزینه احداث این سالن از اعتبارات بهزیستی استان اصفهان و 50 درصد دیگر از اعتبارات سازمان بهزیستی کشور تأمین خواهد شد.
رئیس سازمان بهزیستی احداث این سالن را فرصتی برای عرضه شایستگیهای معلولان در عرصه های مختلف از جمله تئاتر عنوان کرد و افزود: ایجاد زیرساختهایی اینچنین برای معلولان امری ضروری است.
چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر معلولان با تجلیل از برگزیدگان 41 گروه نمایشی داخلی و خارجی و اهدای جوایز به گروههای نمایشی برتر روز پنجشنبه در سالن کوثر اصفهان پایان یافت.
نظر شما