نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی گیلان در تهران برپا می شود

خبرگزاری شبستان: رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت: دستاوردهای پژوهشی نوین گیلان به مدت ۵ روز در نمایشگاه بین المللی تهران در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مجید متقی  طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان امروز ( 17 آذر )در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و اختتامیه هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فن بازار گیلان که در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد اظهارکرد: توسعه دانش بنیان بالندگی و پیشرفت کشور را مهیا خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته به تحقیق و تولید علم توجه ویژه ای دارند گفت: موسسات بین المللی و علم سنجی با ارزیابی کشورهای مختلف 56 فناوری را شناسایی کرده اند که از این تعداد 16 فناوری برتر اعلام شده است.

 

متقی طلب اذعان کرد:  تجاری سازی، بازار تقاضا، توجیه اقتصادی همچنین ماهیت چند وجهی از ویژ گی های فناوری برتر است.

 

رئیس پارک علم و فناوری گیلان تصریح کرد: با برپایی نمایشگاه،  آسیب های پژوهش شناسایی و برطرف خواهد شد.

 

وی گفت: دانشگاه های نسل سوم به سمت کار آفرینی حرکت  می کنند و با تولید علم اشتغال برای دیگران را فراهم خواهند کرد.

 

متقی طلب افزود: در هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فن بازار گیلان 31 شرکت کننده حضور داشتند که 241 دستاورد پژوهشی را در نمایشگاه ارائه دادند.

 

وی اذعان کرد: عدم حضور فعالان صنعتی و اقتصادی بخش خصوصی از ضعف های نمایشگاه امسال بود.

 

رئیس پارک علم و فناوری گیلان خاطر نشان کرد: 162 اثر در هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فن بازار گیلان مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 26 نفر به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شدند.

 

متقی طلب افزود: دستاوردهای نوین پژوهشی گیلان از 24 تا 28 آذر در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود که مجری این نمایشگاه گیلان است.

 

 احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان اظهارکرد: پژوهش از مقوله های مهم در دانشگاه ها است.

 

وی اذعان کرد: هر کار مطلوبی که در جامعه صورت می گیرد براساس پژوهش و تحقیق است.

 

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه توجه به بخش خصوصی برای جامعه ارزش افزوده دارد گفت: امروز آنچه که بیش از همه بدان نیازمند هستیم  نگاه ویژه به پژوهش و تحقیق  و گسترش آن در جامعه است.

 

رضی ادامه داد: امکانات پژوهش و آزمایشگاهی در دانشگاه فرسوده بوده و نیازمند اعتبارات ویژه ای است.

 

وی اظهار کرد: درسال های اخیر نگاه ویژه ای به پژوهش و تحقیق شده است ولی متاسفانه برای رسیدن به قله موفقیت پژوهش  راه طولانی را در پیش رو داریم.

 

رئیس دانشگاه گیلان به کارآفرینی  اشاره و تصریح کرد: واحد کار آفرینی یکی از دروس اجباری در برخی از رشته های تحصیلی در آمده است و استاد این واحد خود کار آفرینان هستند.

 

 

 

 

کد خبر 592433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha