به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید اکبر کساء عصر امروز (17 آذر) در اين مراسم با بیان اینکه ستاد توان افزایی از هشت سال قبل در استان خراسان جنوبی دایر شده است، اظهار کرد: فعالیتهای بسیار خوب و شایسته این ستاد مورد قبول دولت واقع شد لذا اولین قرارگاه ستاد جهاد توانمندسازی محرومین در خراسان جنوبی افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون الگوی توان افزایی مناطق کم برخوردار هفت روستای شهرستانهایش زیرکوه، سربیشه، نهبندان و قاین اجرایی شده است، گفت: در گذشته طرحهای توان افزایی روستا به روستا انجام میشده اما با افتتاح قرارگاه در بعد وسیعتر و شهرستان به شهرستان آبادانی روستاها انجام خواهد شد.
مسئول قرارگاه ستاد جهاد توانمندسازی محرومین خراسان جنوبی با بیان اینکه اولین پروژه شهرستانی قرارگاه در شهرستان فردوس آغاز به کار کرده است، گفت: این پروژه 25 روستای این شهرستان را تحت پوشش قرار میدهد.
وی از ایجاد صندوق همیاری در روستاهای استان خبر داد و افزود: پنج نفر از هر روستا انتخاب و فعالیتهای مورد نیاز را آموزش میبینند و در روستاها پیاده میکنند.
کساء با اشاره به اینکه قرارگاه ستاد جهاد توانمندسازی محرومین خراسان جنوبی نیز در راستای ارتقاء دیگر خیریهها فعالیت خواهد داشت، گفت: تمامی خیریههای استان به این قرار گاه ارتباط پیدا خواهند کرد.
وی با بیان اینکه الگوی توان افزایی مناطق کم برخوردار شامل چهار محور فرهنگ سازی، اشتغال، سلامت و مسکن است، تصریح کرد: اعتماد سازی و جلب مشارکت فعال مردم در کلیه مراحل طراحی و پیاده سازی الگو از مهمترین دلایل موفقیت این طرح بوده است.
مسئول قرارگاه ستاد جهاد توانمندسازی محرومین خراسان جنوبی با اشاره به نتایج حاصله از اجرای این طرح در روستاها، اظهار داشت: حل مشکل بیکاری جوانان در روستا، بازگشت روحیه نشاط و امید به زندگی، کاهش سن ازدواج در روستا، و بازسازی و مقاوم سازی بافت مسکونی روستایی از جمله نتایج حاصله از این طرح بوده است.
وی با بیان اینکه آموزش مؤثر و نافذ یکی از ابزارهای مهم در امر توان افزایی است، گفت: روستاییان قبل از هر کمکی نیازمند مشاوره و راهنمایی نیز هستند.
نظر شما