تفاهم همکاری قبادی و لکزایی در حوزه های علمی پژوهشی

خبرگزاری شبستان: روسای پژوهشگاه های علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و علوم و فرهنگ اسلامی طی دیداری در حوزه هایی همچون برگزاری کارگاه های مشترک علمی حضوری و مجازی تفاهم همکاری امضاء کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به همراه تعدادی از معاونین، مدیران و کارشناسان از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بازدید و تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

 

بنابر این گزارش،  در آغاز این جلسه، دکتر حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به معرفی ظرفیت ها و توانایی های این پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه با رویکردهای مختلفی به فعالیت های علمی و پژوهشی می پردازد. اولین و مهمترین برنامه توسعه پژوهشگاه علوم انسانی، دانایی محور است که بر مبنای آن شبکه نخبگانی تأسیس شده و از این جهت این جلسه خیلی برای ما مهم است.

 

به گفته وی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نه تنها در اضلاع مختلف می تواند با پژوهشگاه علوم انسانی همکاری داشته باشد، بلکه می تواند نقش میانجی با انجمن های علمی حوزه علمیه را نیز ایفا کند.

 

در ادامه این جلسه به قالب های همکاری در ارتباط با انجمن های علمی حوزه و پژوهشگاه اشاره و این موارد ذکر شد:

1-تقویت مجلات علمی و پژوهشی حوزه ۲- تقویت پروژه های مشترک ۳- کارگاه های مشترک علمی حضوری و مجازی ۴- تقویت فعالیت های مشترک در فضای مجازی ۵- همکاری فی مابین پژوهشکده­ ها ۶- توجه ویژه به طرح های کاربردی.

 

وی سپس انجام پژوهش های مشترک که ناظر به رفع نیازهای جامعه اسلامی باشد را مورد تأکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد این جلسه منشأ برکات برای دو مجموعه قرار بگیرد.

 

این گزارش می افزاید: در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به معرفی این پژوهشگاه پرداخت و خواستار تبادل نظر و تجربیات در حوزه های تدوین برنامه راهبردی، فناوری اطلاعات، حوزه نظارت و ارزیابی پژوهشی، مسائل مرتبط با دبیرخانه هیأت اجرایی جذب و برگزاری کرسی های نظریه پردازی با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی شد.

 

سپس در ادامه این جلسه مدیران و معاونان دو پژوهشگاه نکات مهمی در خصوص همکاری های مشترک و نحوه همکاری بیان کردند.

 

گفتنی است، در پایان جلسه ضمن قرائت برخی مفاد تفاهم نامه و تأیید طرفین، تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی امضاء شد.

کد خبر 592063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha