مراکز مشاوره در کلانتری ها ایجاد می شود

خبرگزاری شبستان: سخنگوي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با اشاره به تاثیر مراکز مشاوره ای در کاهش جرم، افزود: تاکنون ۶۴۰ مرکز مشاوره در کلانتری های کشور ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سردار سعید منتظرالمهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی و سخنگوي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران امروز(16آذر) در بیست و دومین همایش یکروزه فرماندهان کلانتری ها و پاسگاه های استان لرستان که در ستاد فرماندهی استان برگزار شد، گفت: صیانت از امنیت جامعه مهم ترین رویکرد نیروی انتظامی است.

 

وی اظهار داشت: نیروی انتظامی تلاش می کند از ظرفیت های اجتماعی چون مشارکت و اعتماد مردم در جهت کاهش جرم و تقویت امنیت در جامعه بهره گیرد.

 

سردار منتظر المهدی با اشاره به ایجاد دوایر مشاوره در کلانتری ها، افزود: ارائه مشاوره نقش بسزایی در کاهش پرونده ها دارد.

 

وی اظهار داشت: هم اکنون با ایجاد مراکز مشاوره ای بالغ بر 70 درصد پرونده های مشاوره ای قبل از ارجاع به مراکز دادرسی به صلح و سازی ختم می شود.

 

این مقام انتظامی، عنوان کرد: تاکنون 640 مرکز مشاوره در کلانتری های کشور ایجاد شده است و روند ایجاد مراکز مشاوره ای همچنان ادامه دارد.

 

سردار منتظر المهدی، آگاهی بخشی اجتماعی را از راه های کاهش جرم در جامعه دانست و افزود: امنیت اجتماعی بر پایه هنجارها مستحکم می شود.

 

وی ادامه داد: رعایت هنجارهای اجتماعی بستر ایجاد و تقویت زندگی مسالمت آمیز در هر جامعه و کاهش جرم است.


سردار منتظرالمهدی ادامه داد: نیروی پلیس تلاش می کند با بهره گیری از طرفیت های اجتماعی در جهت آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه بویژه خانواده ها گام بردارد.

 

وی افزود: همچنین نیروی انتظامی در برابر وقوع جرم با هنجارشکنان قاطعانه و برابر قانون برخورد می کند.

 

گفتنی است، در ادامه این مراسم فرمانده انتظامی استان لرستان نیز گزارشی از وضعیت کلانتری ها و پاسگاه های استان را ارائه داد.

 

 

کد خبر 591981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha